Gambar Sekitar Rumah Terbuka Simply Siti

Friday, October 1, 2010 10:48
Posted in category Gambar

GAMBAR SEKITAR RUMAH TERBUKA DATO SITI NURHALIZA

Ini ada beberapa gambar sekitar Rumah Terbuka Simply Siti (semestinya anjuran Dato’ Siti Nurhaliza) yang dikirimkan kepada kami. Bila majlis ini dibuat tidak pula kami ketahui kerana kami tiada info lanjut mengenainya. Apa-apa pun, korang layan je la beberapa gambar kat bawah ni yer.

GAMBAR SEKITAR RUMAH TERBUKA DATO SITI NURHALIZA

GAMBAR SEKITAR RUMAH TERBUKA DATO SITI NURHALIZA

GAMBAR SEKITAR RUMAH TERBUKA DATO SITI NURHALIZA

GAMBAR SEKITAR RUMAH TERBUKA DATO SITI NURHALIZA

+ Thanks YiedPozi

Psstt: Ini basikal ke motosikal ni?

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “Gambar Sekitar Rumah Terbuka Simply Siti”

  1. ash says:

    October 1st, 2010 at 3:24 pm

    hilang suda kain yang menutupi kepalanya…

    [Reply]

    Nasrulz Reply:

    actually ada kain kat blakang tu..cam dia slalu pakai..kain tu colour hitam…majlis tu berlangsung kat saloma bistro..aku sempat tengok masa dia sampai naik ferrari merah kat depan saloma bistro…:)

    [Reply]

  2. malisa says:

    October 1st, 2010 at 3:40 pm

    blh pl k buat open house..kan dr suruh rehat ..ni x takut jejaskan proses rawatan ke? konsert kat negeri pembankang blh plk cancelled pas tu terkinja2 kat tmpt lain..nampak sgt alasan politik..hipokrik btl la..

    [Reply]

  3. niza says:

    October 1st, 2010 at 3:57 pm

    ehhh tul gak kata malisa nie….nk wat camna dunia artis ngan politik nie kan sama aja penuh ngan hipokrit…

    [Reply]

  4. lan_ax says:

    October 1st, 2010 at 4:07 pm

    dengar citer siti pregnant? betul ke? kalo btol, congratz..

    [Reply]

  5. Ismail N says:

    October 1st, 2010 at 10:02 pm

    Hmm meriah. Artis lah katakan.. :D

    [Reply]

  6. suri says:

    October 2nd, 2010 at 8:57 am

    salam sahabat..
    terima kasih ats kesudian masuk ke blog cahaya cinta.sahat suka gak tgok ct ni tapi syglah klu le dia paka tdung betul2 msti nmpk cntikkan huhu..

    [Reply]

  7. mama uti says:

    October 4th, 2010 at 11:04 am

    CT memang cantiklah….

    [Reply]

  8. Erin says:

    October 4th, 2010 at 9:39 pm

    Semoga siti berjaya ngn produk ini….

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D