(Gambar) Sekitar majlis persandingan Serina dan Gavin

Wednesday, January 6, 2010 2:17
Posted in category Gambar

Gambar kahwin Serina, anak Chef Wan

Seperti yang korang dah sedia maklum, Serina, satu-satunya anak perempuan Chef popular Malaysia, siapa lagi kalau bukan Chef Wan sudahpun sah bergelar isteri kepada Gavin Edward O’luanaigh atau nama Islamnya Salahuddin Ghafar pada 1 januari lepas.

Dan pada 3 Januari pulak, berlangsung majlis kemuncak perkahwinan mereka iaitu majlis resepsi yang ke-6. Di sini ada beberapa gambar sekitar majlis resepsi tersebut. Walaupun dah agak suam-suam kuku, tapi kami tetap nak kongsikan juga. So, layankan je la yer. Hee..

Gambar kahwin Serina, anak Chef Wan

Gambar kahwin Serina, anak Chef Wan

Gambar kahwin Serina, anak Chef Wan

Gambar kahwin Serina, anak Chef Wan

Gambar kahwin Serina, anak Chef Wan

Gambar kahwin Serina, anak Chef Wan

Gambar kahwin Serina, anak Chef Wan

Gambar kahwin Serina, anak Chef Wan

Gambar kahwin Serina, anak Chef Wan

Gambar kahwin Serina, anak Chef Wan

Sekali lagi, semoga Serina dan Gavin berbahagia sehingga ke akhir hayat.

+ Gambar ehsan: mStar Online

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

14 Responses to “(Gambar) Sekitar majlis persandingan Serina dan Gavin”

  1. mia says:

    January 6th, 2010 at 2:25 am

    cantiknye serina~semoga berkekalan smpi ke akhir hayat

    [Reply]

  2. ape2 aje says:

    January 6th, 2010 at 3:11 pm

    sweet..semoga berkekalan hendaknye

    [Reply]

  3. Putera says:

    January 6th, 2010 at 9:21 pm

    best ke kawen …hahaha

    [Reply]

    nena Reply:

    best kot…hahaha…kene tanye org da kawin.tahniah serina

    [Reply]

    Putera Reply:

    ekekee….. jom kawin..

    [Reply]

  4. aidawahab says:

    January 7th, 2010 at 1:49 am

    napa mak nya macam diketikan?

    [Reply]

  5. aidawahab says:

    January 7th, 2010 at 1:50 am

    kenapa mak nya macam diketepikan? takda pon time potong kek

    [Reply]

    huda Reply:

    maknye malu kot

    [Reply]

    mia Reply:

    mak dia mmg low profile..dr dulu lg mmg hal2 pasal mak dia xbrape nk dihighlightkan..maybe dia lebih selesa mcm tu..sape tau kan?

    [Reply]

  6. adol says:

    January 11th, 2010 at 5:48 pm

    untung mat salleh tu…

    [Reply]

  7. mawarberduri says:

    January 12th, 2010 at 8:59 am

    smoga berkekalan..hensem gavin serina pon cantik gak..pandai chef wan pilih menantu..ase cam nk kawen plak haha

    [Reply]

  8. zafrool says:

    February 12th, 2010 at 10:18 pm

    mesti mlm pertama anu mat salleh tu terus ngang. Kote europe katekan. Besaq noo!!!

    [Reply]

  9. AWATIF says:

    October 21st, 2010 at 1:24 pm

    hmm,.. seksinya lah pakaian perempuan.. mcm ne perkahwinan tu nk berkat??
    NK DPT RAHMAT ALLAH?

    [Reply]

  10. petua senang hamil says:

    June 1st, 2011 at 3:32 pm

    alahai..cntiknya wedding drees diorg..semoga berbahagi and kekal hingga ke akhir hayat..

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D