(Gambar) Sekitar Majlis Kenduri Perkahwinan Adlin & Emilda

Tuesday, June 23, 2009 2:25
Posted in category Gambar

Siapa kata tetamu yang hadir ke majlis kenduri perkahwinan Adlin dan Emilda yang berlangsung di Kg Bukit Chekarah, Klang pada ahad lepas (21. Jun 2009) tidak mampu menyaingi tetamu yang hadir ke majlis perkahwinan artis popular seperti Mawi, Erra Fazira dan juga Datuk Siti Nurhaliza? Buktinya, lihat saja deretan kereta di bawah ini.

Kenduri Perkahwinan Adlin & Emilda

Jika beginilah keadaannya, kami pasti bajet yang dikeluarkan juga sangat besar angkanya. Al-maklumlah, tetamu yang datang bukannya bawa makanan dan minuman sendiri untuk mengisi perut mereka di sana kan. Huhu.. Apa-apa pun, jom layan beberapa lagi gambar sekitar majlis kenduri perkahwinan Adlin & Emilda yang berkonsepkan ala Jawa itu.

Kenduri Perkahwinan Adlin & Emilda

Kenduri Perkahwinan Adlin & Emilda

Kenduri Perkahwinan Adlin & Emilda

Kenduri Perkahwinan Adlin & Emilda

Kenduri Perkahwinan Adlin & Emilda

Kenduri Perkahwinan Adlin & Emilda

Apa-apa pun, kami dan semua pembaca Zon Artis ini mendoakan agar jodoh kalian berkekalan hingga ke akhir hayat dan bukannya hanya untuk setahun dua saja seperti yang berlaku kepada kebanyakkan artis.

Trivia: Mungkin ramai yang tidak mengetahui bahawa sebelum berkahwin dengan Emilda, Adlin Aman Ramlie adalah seorang duda dan dikatakan mempunyai seorang anak.

Photo credit to: www.murai.com.my

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “(Gambar) Sekitar Majlis Kenduri Perkahwinan Adlin & Emilda”

  1. kisahsensasi says:

    June 23rd, 2009 at 9:46 am

    hmmm….. memang meriah perkahwinan diorang nie…. cumer biler tengok coverage kat NONA ahad lepas…. si adlin tu cakap2x…terlebih teruja la pulak….

    [Reply]

  2. Mr.Bintang says:

    June 23rd, 2009 at 11:49 am

    Emilda nampak tua la… hihihihi.. dah nmpk kedutan tu.. :D

    [Reply]

  3. zai says:

    June 23rd, 2009 at 3:33 pm

    memang meriag giler..
    mcm ade karnival lak..hehe..
    apepn smoge jodoh mereka kekal dunia dan akhirt..aminn

    [Reply]

  4. admin says:

    June 23rd, 2009 at 7:25 pm

    budu btl lah admin zonartis nie, adakah dibuang watermark dr murai. sorg blogger dah kena saman. siap lah ko pas ni, ako g bgtaw murai. bukti i dah save.. pandai2 lah bawa diri k. mana taw web ko kena hack oleh geng murai.. hahahahaha

    [Reply]

    Admin Zon Artis Reply:

    terima kasih krn kata admin zonartis ni budu (i think bodoh kot) tp jgn meludah sambil mendonggak sudah la yer. takut2 ludah tu menepek kat muka sendiri sbb kamu sendiri mengaku yg kamu adalah admin web ni..

    ok, motif utama kami crop gambar2 tu sbb nk bg kecik dan secara tak langsung watermark murai tu ter’ikut sama. walaupun kami buang watermark tu, kamu prasan tak yg kami nyatakan (bg credit) bahawa gambar tu milik murai? siap kami bg url penuh lg ok! klau kami rasa saiz gambar tu sesuai, insyaAllah kami takkan crop. sbagai contoh kamu boleh lihat entri “(gambar) mesranya lisdawati dan fauzi nawawi”.

    apa2 pun, kami nak ucap bebyk terima kasih la kat kamu sbb prihatin kat kami di zon artis ni. jd, bolehlah kami perbaiki kelemahan kami dr semasa ke semasa. oh ya, kalau geng murai nak hack web ni, kami nak buat mcm mana sbb kami tak sebijak hacker2 itu.

    [Reply]

  5. ilhamputra says:

    June 24th, 2009 at 7:16 am

    tahniah buat adlin dan emilda.memang meriah ye.camne diorang boleh temu jodoh ye?

    [Reply]

  6. adol says:

    June 28th, 2009 at 11:36 pm

    pergh ranai giler org datang… pape pun tahnian kepada mereka berdua semoga kekal ke akhir hayat..

    [Reply]

  7. paan says:

    July 1st, 2009 at 7:22 pm

    semoga perkahwinan antara artis ini kekal abadi.hehe.insyaallah.

    [Reply]

  8. nena says:

    November 1st, 2009 at 2:42 am

    bapak ramai keretaaaa

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D