Gambar Romantis Awal Ashaari & Scha Al-Yahya Semasa Bercuti Di Bali

Tuesday, June 22, 2010 9:41
Posted in category Gambar, Panas

GAMBAR INTIM AWAL ASHAARI BERSAMA SCHA AL-YAHYA SEMASA BERCUTI DI BALI, INDONESIA

Kami tak mahu kata apa-apa kerana gambar-gambar yang bakal korang saksikan ni akan ‘mengatakan’ segalanya kepada korang. So tunggu apa lagi? Layan.

GAMBAR INTIM AWAL ASHAARI BERSAMA SCHA AL-YAHYA SEMASA BERCUTI DI BALI, INDONESIA

GAMBAR INTIM AWAL ASHAARI BERSAMA SCHA AL-YAHYA SEMASA BERCUTI DI BALI, INDONESIA

GAMBAR INTIM AWAL ASHAARI BERSAMA SCHA AL-YAHYA SEMASA BERCUTI DI BALI, INDONESIA

GAMBAR INTIM AWAL ASHAARI BERSAMA SCHA AL-YAHYA SEMASA BERCUTI DI BALI, INDONESIA

GAMBAR INTIM AWAL ASHAARI BERSAMA SCHA AL-YAHYA SEMASA BERCUTI DI BALI, INDONESIA

GAMBAR INTIM AWAL ASHAARI BERSAMA SCHA AL-YAHYA SEMASA BERCUTI DI BALI, INDONESIA

GAMBAR INTIM AWAL ASHAARI BERSAMA SCHA AL-YAHYA SEMASA BERCUTI DI BALI, INDONESIA

Untuk pengetahuan korang, koleksi gambar Awal Ashaari bersama Scha Al-Yahya ini dikongsikan sendiri oleh Awal Ashaari melalui laman Facebook’nya dan dinyatakan yang ianya adalah gambar-gambar semasa mereka bercuti kat Bali, Indonesia.

Bila dah bercuti sesama tu plus nampak intim semacam, tak kan ler teman tapi mesra je kan? Mesti dah lebih dari itu. Orang tua-tua cakap, dah patut kahwin dah. Hee..

Kepada Awal dan Scha, kalau betul la korang tengah bercinta, tak perlu ler nak cover-cover lagi. Lagipun satu Malaysia dah tahu. Tinggal tunggu korang confirm’kan je.

Jom layan ni plak – (18SX) Aksi-Aksi Terlampau Yang Langsung Tak Boleh Blah

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

30 Responses to “Gambar Romantis Awal Ashaari & Scha Al-Yahya Semasa Bercuti Di Bali”

  1. Sujairi S says:

    June 22nd, 2010 at 10:05 am

    Esemen… kalau dah bercuti bersama2 maknanya tinggal seblik dalam hotel? then tido sama2.. jangan nak tipu kalau betul..ye tak?..Apasal tak kawin je? buat tambah dosa je..

    [Reply]

  2. IMCurtain.com says:

    June 22nd, 2010 at 10:13 am

    Gambar Awal Ashaari & Scha Al-Yahya Semasa Bercuti Di Bali | Zon Artis…

    Koleksi gambar Awal Ashaari bersama Scha Al-Yahya semasa mereka bercuti kat Bali, Indonesia….

  3. ain8522 says:

    June 22nd, 2010 at 1:57 pm

    Allah Maha Mengetahui…. siapa kita nak menafikannya……

    [Reply]

  4. melayu hebat says:

    June 22nd, 2010 at 2:01 pm

    hahahaa..dh kantoi..padan muka..

    [Reply]

  5. MuLan88 says:

    June 23rd, 2010 at 1:58 am

    korg ni men tuduh2 jew..kalo xbtl kan fitnah namanye..ak pon penah bcuti ngn bf ak,xde pon sm bilik..

    [Reply]

    hantu Reply:

    xkan pegang2 xde kot…. tesentuh2, traba2, xkan xde… ko bkn nyer malaikat xde nafsu…. ppuan mcm ko elok la kawen awal2… ko bg tau mak ko ke yg ko g bcuti ngn bf ko kat bali? klo xbg tau, nmpak sgt ko dah tpu mak ko… len kali ckp gune otak….

    [Reply]

  6. lizz says:

    June 23rd, 2010 at 8:52 pm

    ish, tak baik tuduh2. bercuti sesame tak semestinye tidur sebilik. lagipun, mak scha pun join skali kan. diorang banyak duit, berbilik-bilik diorang leh duduk.hehehe. lagipun, mmg diorang tak sembunyi pun cakap diorang xbercinta rasanya. cume, tak ade nak cakap “kami memang bercinta”. kehkehkeh. aku ske diorang couple!!!

    [Reply]

    hantu Reply:

    spatutnya elak kn diri dr maksiat, tp ko bkn main menggedik lg suke n sokong kan… mmg la xtdo sbilik tp minum n mkan sesedu n secawan…. apa hukum nya 2…. nak sokong pun tgk pada kedudukan n keadaannya…. klo benda baek sokong la…. benda betul sokong lah…. ni benda dah terang2 sentuh sentuhan lg ko suke…. ape prasaan ko adik ko yg ppuan pg bcuti ngn bf…. ko nampak ke die mase mlm2…. xbyk sikit sentuh2 xkn xde…. tuhan bg otak suh fikir bkn mcm ko salah gune, ckp ikut seronok… pk la kiamat nnt kak oiiii…!!!

    [Reply]

    Lizz Reply:

    terima kasih sebab menegur. cantik jugak bahasa teguran kamu ni. tapi tak apa. terima kasih.semoga Allah sama-sama ampunkan kesalahan saya n kita semua. 

    [Reply]

  7. Mr.Bintang says:

    June 23rd, 2010 at 11:14 pm

    lalalalala… bestnyer diowg.. hehe..

    [Reply]

  8. arian says:

    June 25th, 2010 at 1:24 pm

    eeeee… bosaannnnnnnn..!!!

    [Reply]

    bla bla Reply:

    klau bosan g la study lg bagus …

    [Reply]

  9. miss wawa says:

    June 26th, 2010 at 10:02 am

    jadi betul la apa yg fahrin suspek selama ni,yg scha dan awal ada affair..dari dulu kenapa diaorg tak terus terang aje,asyik nafi punya nafi at last ter kantoi jugak! ha ha!

    [Reply]

  10. fauzi says:

    July 1st, 2010 at 2:35 pm

    Kepada Awal ashari, jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama scha di ambil orang. Dia tu cun gila apa. Dari:- http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/nakkaya. http://www.mahabbah2u.com/?ref=18.

    [Reply]

    bla bla Reply:

    hai cik fauzi ade perasaan ke kat scha huhuhu

    [Reply]

    fauzi Reply:

    Kalau ya, apa salahnya. Scha lawa pe. Tapi sayang, aku dah ada 3 orang anak.

    [Reply]

    hasnita Reply:

    ok la asal kn die pon suka dkt fauzi gak..hehhehehe

  11. sweety says:

    July 2nd, 2010 at 9:24 am

    bermacam andaian boleh terjadi..tp kebenaran diarg je tau..n yg Maha Berkuasa je tau…

    [Reply]

  12. Awal Ashaari says:

    July 29th, 2010 at 11:08 am

    w0it 0wg len p0wn p brcty nan pakwe gak..tp x r mcm hampa..0verd0se..nk pgng2 2 agk2 r weyh..ingt 0wg len p0wn brcnta gak..!!2 r kecik2 mak s0h p sk0la agma x nk..SKUNK NG0K AP JD..ANG RABA AQ,AQ RABA ANG..bgs sngt r 2..ingt hmpa 2 dh tua..swg 29 n swg g 28..nnty k0t2 la maty tngh2 wt MAKSIAT CMNE??SDR DRI LA WE..XYAH 0WG BG TAW POWN WAT2 TAW..ingt hampa 2 0wg ISLAM!!!!!!!!swg ktrunan SYED LAK 2..XMLU KE??

    [Reply]

  13. chuBBy says:

    September 16th, 2010 at 6:21 pm

    pergh..bkan maen romantik lg korang due ekor ek…

    [Reply]

  14. nurlissaerissya says:

    September 27th, 2010 at 4:07 am

    awl wt public murahan r…aku pemint setia die pn da larii..myampah aku tengk die gn scha 2

    [Reply]

  15. MAWAR_BERDURI says:

    November 9th, 2010 at 3:18 pm

    DAH BYK KALI AKU JUMPE SI AWAL NIE…..DLM TV NAMPAK JEW MACHO….TAPI KAT LUAR JALAN MENGEPIT MCM PONDAN….MCM MANELAH SCHA YG CUTE NIE LEH SUKA DIA……

    [Reply]

  16. bella says:

    December 14th, 2010 at 5:35 pm

    korang yg bnyk komen nie senarnye jelea an….an….an….pape pn awal n scha are comel couple..wish ke jinjang plamin…lawpon aku dh melepas nk usha awal…hhuhuhu

    [Reply]

  17. bella says:

    December 14th, 2010 at 5:36 pm

    korang yg bnyk komen nie senarnye jeles an….an….an….pape pn awal n scha are comel couple..wish ke jinjang plamin…lawpon aku dh melepas nk usha awal…hhuhuhu

    [Reply]

  18. ali says:

    December 22nd, 2010 at 7:14 pm

    korang sume ni x de keje ker dok sibuk jage tepi kain org…x de mase depan ker korang..dok merempat n menyibuk hal org jer…bodo ler..

    [Reply]

  19. lalalulu says:

    February 16th, 2011 at 7:47 pm

    btul btul btul……..hehe…jgn suka jeles2 hal org…tgk aje…..

    [Reply]

  20. mayok says:

    April 6th, 2011 at 5:40 pm

    ini la artis skang..asal jais x nak tangkap lak! Geli aku tg0k..dunie dah nak kiamat ,yg zina jd halal..peminat maseh meny0kong lagi. …yg bt haram semue nak s0k0ng..

    [Reply]

  21. petua mengandung says:

    May 20th, 2011 at 10:05 pm

    hopefully kekal hingga ke jinjang pelamin.. :)

    [Reply]

  22. proses kehamilan says:

    June 3rd, 2011 at 9:39 pm

    semoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin..

    [Reply]

  23. haziq_MAS says:

    November 24th, 2011 at 1:13 am

    Rasulullah S.w.t bersabda:

    “Sungguh ditusuknya kepala salah seorang dari kalian dengan jarum dari besi lebih baik baginya daripada ia menyentuh wanita yang tidak halal baginya.” (HR. Ath Thabrani dlm Shahihul Jami’)

    Dari sini jelas bahwa perbuatan bersalaman atau cium pipi dengan lawan jenis (bukan mahram) sama sekali tidak dibenarkan dalam ajaran islam, bahkan termasuk dalam kesesatan yang nyata. Kita tidak akan membahas kelakuan yang jelas-jelas munkar, tetapi lebih kepada istilah mahram (yang banyak orang mengenal dengan istilah muhrim).

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D