(Gambar) Romantiknya Datuk Siti Nurhaliza dan Datuk K

Monday, December 28, 2009 14:00
Posted in category Gambar

Gambar terkini Datuk Siti Nurhaliza

Wah! Makan bersuap tu. Memang romantik la Datuk Siti Nurhaliza dan Datuk K ni kan. Walaupun.. Huhu.. Gambar ‘kandid’ ini diambil ketika Datuk Siti dan Datuk K menghadiri majlis pernikahan sepupu Siti yang hanya dikenali sebagai Ju. Ju mana tu tak tau la plak. Tapi yang pasti bukan Ju-On. Hee..

Satu lagi gambar kandid Datuk Siti dan Datuk K kat bawah ni.

Gambar terkini Datuk Siti Nurhaliza

Psstt: Jika anda ada gambar artis yang mungkin menarik untuk dikongsikan, sudi-sudilah kongsikannya kepada kami untuk dipaparkan di Zon Artis ni yer.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

41 Responses to “(Gambar) Romantiknya Datuk Siti Nurhaliza dan Datuk K”

  1. nena says:

    December 29th, 2009 at 12:52 am

    meh sini abg suap…..alahai romantikanyeee……

    [Reply]

    Amerudin Reply:

    DK, macam mana dengan anak2 dgn Tg Z…!! tak jenguk2 ke jarang2? Bukan apa, walaupun kita dok berderma berjuta-juta RM kepada mana-mana tempat kebajikan, tapi kalau anak2 kita sendiri tak terjaga? siapa yang bersalah? Bukan nak nasihat. Tapi sama-sama ingat mengingati. Bukan apa, sebab ADA DUIT BANYAK PUN, KALAU DAH MATI BESOK, ANAK-ANAK TAK TAHU @ RETI NAK URUS HARTA BENDA? NAK BUAT MACAM MANA?/ iNGAT-INGAT LA YA….

    [Reply]

    COMBOX Reply:

    pedas 2 DK!..

    [Reply]

  2. riBEna says:

    December 29th, 2009 at 2:03 am

    betoi2 roantik nih
    ahak!

    [Reply]

  3. kulanz says:

    December 29th, 2009 at 3:07 am

    hehe.. best dapat makan bsuap-suap.. jeles ni.. :)

    [Reply]

  4. ajie says:

    December 29th, 2009 at 5:22 am

    bestnya dapat suap – suap…

    [Reply]

    hana Reply:

    bestkan..t nk suh abg aku suap2 gak la..huhu

    [Reply]

  5. x-po says:

    December 29th, 2009 at 5:27 am

    hehe luas giler siti bkk mulut

    [Reply]

    Duyung Reply:

    Makan bersuap-suap ni lah buat siti makin tembam..hehehe..

    [Reply]

    intan izani Reply:

    luas betul nganga.. sakit ku tgk

    [Reply]

  6. minah gebu says:

    December 29th, 2009 at 5:55 pm

    leh than gk datuk k nie……..huhuhuhu

    [Reply]

  7. zikr the jalanan sepi says:

    December 29th, 2009 at 11:41 pm

    ish2.. :-)

    [Reply]

  8. eza says:

    December 29th, 2009 at 11:50 pm

    x yah le korang nk jeles….aq lg jeles…makkkkk!!!!na makan!!!!

    [Reply]

    lady mimie Reply:

    nk jeles pe nyer? binyi org tu

    [Reply]

  9. Wan Ssei says:

    December 30th, 2009 at 3:11 am

    olololo…nganga luas2 da siti tu…hahah

    [Reply]

    JO Reply:

    SIANG datuk K suap nasi…
    malam pun datuk K suap gak, uiksss… :-)
    suap pe ek? hanya ct je yg tahu…

    [Reply]

  10. wakseb says:

    December 30th, 2009 at 7:15 am

    besarnyer nganga hahahhhhhh mcm anak n bapak..oppp

    [Reply]

    farah Reply:

    btl2xxx aku skong

    [Reply]

  11. intan izani says:

    December 30th, 2009 at 10:16 am

    gambar 2nd tu sini comel betul la
    geram tgk muke die

    [Reply]

    chenta Reply:

    yup …!! comel muke siti…

    [Reply]

  12. lady mimie says:

    December 30th, 2009 at 5:07 pm

    mcm suap kt anak jer..gelinyer aku..

    [Reply]

  13. usahawah muda. says:

    January 4th, 2010 at 12:19 pm

    hehe.romantiknye.tayang dpn org

    [Reply]

    nor Reply:

    SENGAJA LA 2…

    [Reply]

  14. mia says:

    January 6th, 2010 at 2:54 am

    romantik sgt…tp siti luas btul mulutmu ye~

    [Reply]

  15. walla says:

    January 12th, 2010 at 4:51 pm

    Ala time org ramai laa nk nunjuk romantik. Kalau nk bersuap pun kat umah dah ler.. tk yah depan orang ramai. Nyampah i..

    [Reply]

  16. grand-dutchess says:

    January 18th, 2010 at 12:26 pm

    heh.. ngade -ngade. makan besuap kat umah aje laa ye :)

    [Reply]

  17. grand-dutchess says:

    January 18th, 2010 at 12:26 pm

    lupe nak tulis.. i pun nyampah….

    [Reply]

  18. ain8522 says:

    January 18th, 2010 at 5:00 pm

    gelenya

    [Reply]

  19. radzi says:

    April 6th, 2010 at 10:58 am

    hek eleh… korang lak nk dengki… sukati dorg r nk suap kat mane2… cameraman yg amik pic time dorg bersuap….. ad org yg kat public cover2 pun bercerai gak….

    [Reply]

    bukan peminat CT Reply:

    kalo yer pun xperlula suap2 dpn org ramai..poyos je lebih…

    [Reply]

  20. DevilMayCry says:

    June 18th, 2010 at 8:45 pm

    hahahaahahaha romantik giler n 2nd pict siti nampak cute ler hahahahaha cemburu I mcm nak minta suap lah

    [Reply]

  21. siti niril jannah says:

    July 12th, 2010 at 1:19 pm

    ahaaaaa…..ct memg cantik…umtung datuk k dpt anak dara kn…..hahahahaha..bile la aku nak dapt suap2 cam gini..hehehe

    [Reply]

  22. leya says:

    July 29th, 2010 at 6:51 pm

    ala ct ni sebenarnye pendam perasaan. datuk k ni playboy. sume pempuan dia nk pandang. my uncle close dgn ct n datuk k. ct selalu cite yg dia menyesal kawin ngan datuk k..huhu..cite btl.. pasal ade ikut my uncle makan kt umah ct.datuk k dok pndg aku..gile btl..

    [Reply]

    Zon Artis staff Reply:

    @leya – biar betul tok ti nak cerita mcm tu? tak percaya la.. huhu..

    [Reply]

    Shera Reply:

    Ha ah.. aku pun dgr citer sama.. dah lama dah.. tahun 2007 lagi.. huhu.. tapi CT cover line depan public sbb tak nak orang kata “kan dah kataaa….”

    [Reply]

    mie Reply:

    hahaha…poyo je si leya & shera ni..bab fitnah no.1.. apa daaa

    [Reply]

  23. fika says:

    January 1st, 2011 at 11:49 pm

    nanti siti da gemuk or bekedut datuk k pn kahwin lg mc dia buat kat isteri dia la huhu..xcukup 1 beb..

    [Reply]

  24. nor says:

    January 15th, 2011 at 12:02 am

    nganga luas smpai leh muat penumbuk DK…

    [Reply]

  25. bed says:

    January 20th, 2011 at 6:37 pm

    manjenye la mak iti ne……..datuk k tu sayang banget kat ct sbb ct ne tak mcm bekas wife datuk k yang dulu…..perangai ntah ape2x….what ever la…..best sebnanye kalu d suami yang mcm datuk k..tp susah la nak carik…tapi kalu depa d anak lagi cute kot….ble lagi ek?

    [Reply]

  26. ingin hamil says:

    May 22nd, 2011 at 6:15 pm

    alahai romantiknya siti n datuk k..semoga sentiasa berbahagia…

    [Reply]

  27. Maya says:

    July 22nd, 2011 at 9:19 pm

    Wah, bahagia nye dia… like like..

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D