Gambar Resepsi Perkahwinan Ayu Raudhah Dan Zaquan Adha

Sunday, January 23, 2011 8:43
Posted in category Gambar, General

GAMBAR KAHWIN ZAQUAN ADHA DAN AYU RAUDHAH

Dah kongsi gambar-gambar sekitar majlis pernikahan Ayu Raudhah dan Zaquan Adha pada post sebelum ini, tidak lengkap rasanya kalau kami tidak kongsikan gambar-gambar sekitar resepsi perkahwinan mereka pula. So, jom luangkan sedikit masa untuk untuk melihat gambar resepsi perkahwinan Ayu Raudhah dan Zaquan Adha kat bawah ni.

Psstt: Kalau ada Facebook tu, sudi-sudilah LIKE page ni yer

GAMBAR KAHWIN ZAQUAN ADHA DAN AYU RAUDHAH

GAMBAR KAHWIN ZAQUAN ADHA DAN AYU RAUDHAH

GAMBAR KAHWIN ZAQUAN ADHA DAN AYU RAUDHAH

GAMBAR KAHWIN ZAQUAN ADHA DAN AYU RAUDHAH

GAMBAR KAHWIN AYU RAUDHAH DAN ZAQUAN ADHA

GAMBAR KAHWIN AYU RAUDHAH DAN ZAQUAN ADHA

GAMBAR KAHWIN AYU RAUDHAH DAN ZAQUAN ADHA

Thanks SYOK.MY kerana mengemel’kan gambar resepsi perkahwinan Ayu Raudhah dan Zaquan Adha ini kepada kami dan kredit kepada pemilik gambar asal iaitu Asmady Ahmad.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Responses to “Gambar Resepsi Perkahwinan Ayu Raudhah Dan Zaquan Adha”

  1. antuzz says:

    January 23rd, 2011 at 11:27 am

    awat laaa rambut si zaquan ni mcm sarang tebuan hohoooooo….

    nway..ayu mmg lawa…congratssss

    [Reply]

  2. mieyda says:

    January 23rd, 2011 at 7:28 pm

    memg lawa lah…psgn romantik.pe2 pn tahniah tuk psgn atlet n selebriti ni..may god bless u alwayz….

    [Reply]

  3. AzimAtin says:

    January 23rd, 2011 at 8:38 pm

    Ayu sgt ctik.. sepadan je dorang ni… ^^

    [Reply]

  4. baby says:

    January 24th, 2011 at 3:27 pm

    mmg padan…sorang encem sorang ayu…mesti anak dorang comel….moga berkekalan

    [Reply]

  5. KENYALANG says:

    January 25th, 2011 at 11:08 am

    aku suka semuaaaa….

    [Reply]

  6. suke says:

    January 26th, 2011 at 11:43 pm

    lawa gler…secocok sgt..

    [Reply]

  7. Pakar diari hati says:

    January 31st, 2011 at 7:29 pm

    Jom “LIKE”
    Perkahwinan Ayu Raudah & Zaquan Adha di fb :-)

    [Reply]

  8. reeShahz's says:

    February 3rd, 2011 at 11:53 pm

    shumelll
    lawoo
    encemm

    [Reply]

  9. EmmaAnis98 says:

    April 2nd, 2011 at 7:33 pm

    pasangan yang sangat sepadan!!!!!!!!

    [Reply]

    EmmaAnis98 Reply:

    memang sangat serasi

    [Reply]

  10. Nurshuhada said says:

    December 16th, 2011 at 1:55 am

    Erm,dowang mmang spadan… Mcm pnang dblah dua..hehe,

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D