Gambar Rebecca Nur Islam Yang Boleh Bikin ‘Berdarah Hidung’

Wednesday, November 24, 2010 10:38
Posted in category Gambar, Panas

GAMBAR REBECCA NUR ISLAM YANG SUNGGUH SEKSI

Oh! Otak kami dah beku sampai tak tahu nak tulis apa. Jadi korang layankan je lah gambar-gambar Rebecca Nur Islam yang boleh bikin berdarah hidung kat bawah ni. Itupun kalau nak tengok la. Takut nanti betul-betul berdarah hidung macam mamat sorang ni. Tak pasal-pasal dapat tisu free.

GAMBAR REBECCA NUR ISLAM YANG SUNGGUH SEKSI

GAMBAR REBECCA NUR ISLAM YANG SUNGGUH SEKSI

GAMBAR REBECCA NUR ISLAM YANG SUNGGUH SEKSI

GAMBAR REBECCA NUR ISLAM YANG SUNGGUH SEKSI

Sebenarnya kami malas nak komen apa-apa dengan pakaian yang dikenakan oleh artis kita terutama yang sudah sampai ke tahap menjolok mata tu sebab komen macam mana pun dan nasihat bagai nak rak sekali pun, last-last keluar kat paper “itu hak saya, suka hati sayalah nak pakai apa“. Sigh!

PSSTT: Hilang tension kami lepas tengok reaksi terkejut yang kelakar giler ni

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

29 Responses to “Gambar Rebecca Nur Islam Yang Boleh Bikin ‘Berdarah Hidung’”

  1. adza says:

    November 24th, 2010 at 6:44 pm

    bogel terus je la weiiii… x tunjuk cth yg baik pd anak yg dijaga tue.. ish..

    [Reply]

  2. cinta says:

    November 24th, 2010 at 11:32 pm

    cepat ucapkan astaghfirullahalazim….. ingat mati,ingat sakit, ingatlah ssat kau sulit..ingat2 hidup cuma 1 kali… berapa dosa ko buat, berapa kali maksiat……. wahai R….. NUR ISLAM>>>

    [Reply]

    "Pelik Tapi Benar,RM550 Sehari Cara Mudah" Reply:

    kembalilah kepada ISLAM wahai Rebecca NUr Islam…….

    [Reply]

  3. nanako says:

    November 25th, 2010 at 1:45 am

    erm heran laa..kat malaysia ni,kalau artis lelaki ukak baju ckit jer kat live show mesti kena kutuk..tak sopan laa,tak beradab la,tak jaga tatasusiala org melayu laa..pdhal kekadang tu kes tu dia juz menampakkan badan je..pusat hingga ke lutut(aurat) tetap terjaga..tup tup dahhhh kena bannnnn..tp klu artis pompuan xde plak kena ban2 ni..sedahsyat manapun baju/dress yg dorg pki..atas lutut,atas segala2nya,nmpk peha,nampak tuuuttt,nampak lurah,nampak dlm lurah,xdenye nak kena bannn~~lagi dipuji adalaa sbb brani n stylo konon pki bj cmtu..nape xde kena bannn plak..malahan lg dibenarkn atas nama ‘fashion’..dah laa yg ramai pki bj macam tu artis2 yg beragama islam..kwn2 aku non muslim slalu tanye aku ‘bukan muslim x boley pki cmtu keeerr?’..apa aku nk jwp weii..malu aku..maluuuuuuuuuuuuu…

    [Reply]

    alias Reply:

    betulx3

    [Reply]

    HoI Reply:

    liokee…

    [Reply]

    "Pelik Tapi Benar,RM550 Sehari Cara Mudah" Reply:

    Astagfirullah

    ape2je Reply:

    betul2……aku malu ngn nama dia tu….memalukan aku….tak padan dengan nama

    [Reply]

  4. sangap says:

    November 25th, 2010 at 7:30 pm

    tek bsar uh ! na ramas bole ? sdap uh

    [Reply]

    alamaya Reply:

    bodoh sial punya komen!

    [Reply]

    tomomi Reply:

    memg sial punye komen..hahah cube kw tye dy msty dy bg hahak!

    [Reply]

    "Pelik Tapi Benar,RM550 Sehari Cara Mudah" Reply:

    ada gak komen cam gini?…hehehe

  5. alamaya says:

    November 26th, 2010 at 4:31 pm

    wahai Rebecce Nur Islam…. asal la dengan kau ni? mcm bukan org islam je>?

    [Reply]

    chot purba Reply:

    dya xtaw lgi azab neraka kowt?

    [Reply]

    "Pelik Tapi Benar,RM550 Sehari Cara Mudah" Reply:

    ce cite. ce cite kat dia caner agak2 nyer azab nt, mungklin dia boleh berubah…

    [Reply]

  6. GAMBAR UMMI NAZEERA SEKSI NAMPAK 'LURAH DENDAM' | Zon Artis says:

    November 27th, 2010 at 3:21 pm

    [...] ini gambar Rebecca Nur Islam yang boleh bikin berdarah hidung, kali ini gambar Ummi Nazeera nampak ‘lurah dendam’ [...]

  7. Titirara says:

    November 27th, 2010 at 3:33 pm

    Nama betul2 sedap . Rabecca Nur Al Islam . Tapi ….. Ya Allah , dah keterlaluan tu . Agaknya tak cukup duit nak beli kain yang panjang kot ? 
    Malu dengan cara pemakaiannya :(

    [Reply]

    chot purba Reply:

    nma x masok ngn penampilan 2..sapa sokong??

    [Reply]

  8. anas mohd joehari says:

    November 27th, 2010 at 9:44 pm

    duit cukup….cuma otak letak kat lutut.kah3

    [Reply]

  9. seksa says:

    November 28th, 2010 at 1:21 am

    ni klau mti x insaf2 kompom kna blender 100 kali kot….dh nk nmpak spende dh…klau xbnyak daki xpe ni bnyak kuman n daki la …

    [Reply]

  10. gondrong says:

    November 28th, 2010 at 12:57 pm

    nama da bagus. tapi cara berpakaian serupa kafir la plak…

    [Reply]

  11. pak ali says:

    November 28th, 2010 at 9:04 pm

    seksi gilerr…kalu le semua artis malaysia cm nie…woww bestnye…aku bagai didlm syorga..oopps…neraka.

    [Reply]

    "Pelik Tapi Benar,RM550 Sehari Cara Mudah" Reply:

    sama2 kita menjauhkan perkara ini dari berleluasa

    [Reply]

  12. flow says:

    November 29th, 2010 at 2:32 am

    wow…nice…

    [Reply]

  13. nash says:

    December 16th, 2010 at 2:55 am

    nama Nur Islam(beragama Islam) tp perangai macam tk ada agama..takutlah pada Allah SWT.percayalah Neraka itu benar..Insaflah

    [Reply]

  14. ket says:

    January 14th, 2011 at 9:48 pm

    haduss… name je pekataan islam.. tp sgt memalukan umat islam… ko tggal je la nama islam ko tu, suke sgt ko tunjuk tetek ko, langsung x malu lak tuh.. perempuan ke jalang ko nih.. x kisah je bg org pegg tetek ko.. hurrrrmmm.. maruah ko kt celah kangkang je ka cik kak oi.. yer pown nk dpt publish, guna la cara betol.. bukk sana, bukk sini, tayang free kt org.. mcm mane la perasaan laki ko.. org lain pown leh tegok sama mcm die, x perlu kawen ngn ko, dpt pegg, dpt rasa, dpt tengok, hurrmmmm.. bwk2 la insaf kak oi..jgn tggu tua baru nk insaf.. takut x sempat ja.. tau mati dlm keadaan laki lain tengh peluk tetek ko… adusss… sgt mengaibkan..

    [Reply]

  15. no name says:

    January 20th, 2011 at 3:24 pm

    kasi nampak pantat sekali la lagi bagusss…

    [Reply]

  16. Nizam6281 says:

    January 20th, 2011 at 3:27 pm

    Perghhh!

    [Reply]

  17. chot purba says:

    February 26th, 2011 at 10:11 am

    woiiiii.,.apa ke jadah nie………………..islam ka kapiaq?????????????? bwk2 lar taubat..pintu masih terbuka..

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D