(Gambar) Pelakon Ponti Anak Remaja Bersosial

Friday, April 17, 2009 8:01
Posted in category Bermasalah, Gambar, Panas

Gambar Pelakon Anak Ponti Bersosial

Alahai.. Kalau sebelum ni gambar panas kamu yang sedang ‘bercium’ dengan Puteri Sarah (heroin Aduh Saliha yang tak jadi) tersebar, kali ini gambar kamu yang sedang bersosial pula? Kalau gambar biasa-biasa saja sememangnya kami tak kisah malah langsung takkan pandang mungkin. Tapi bila ‘terlebih sudah’, inilah hasilnya..

Pelakon Anak Ponti Bersosial

Pelakon Ponti Anak Remaja Bersosial

Pelakon Ponti Anak Remaja Bersosial

Pelakon Ponti Anak Remaja Bersosial

Kepada Puteri Sarah, adakah lelaki ini juga yang akan kamu pilih untuk menjadi suami kamu kelak? Bukan Zon Artis mahu menidakkan jodoh kalian, tapi berbaloikah kamu bersuamikan dengan lelaki yang -lu pikir la sendiri- :(

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “(Gambar) Pelakon Ponti Anak Remaja Bersosial”

  1. alone says:

    April 17th, 2009 at 2:37 pm

    mungkin ini way of life mereka.

    tapi sebagai artis kena sedarlah.. aksi anda sentiasa mendapat perhatian.

    [Reply]

    Admin Zon Artis Reply:

    that’s right.. artis takkan sesekali lps dr perhatian umum. so, klau dah jd mcm ni memang akan heboh semalaya.

    [Reply]

    minah gebu Reply:

    alone….
    tak de pe pn ngan “artis”..mrka tue manusia gak….sbagai mnusia biasa pn slalu gk dpt phatian….

    [Reply]

  2. shaida says:

    April 18th, 2009 at 10:16 am

    ape pun…beringatlah sikit

    [Reply]

  3. (Panas) Gambar super hot pelakon Tari Tirana, Ammar Alfian Aziz | Zon Artis | Gosip Artis, Cerita Terkini Selebriti & Berita Hiburan says:

    October 15th, 2009 at 8:23 pm

    [...] suatu ketika duhulu. Malah gambarnya bersosial bersama rakan-rakan juga pernah kami paparkan di sini. Huhu.. Macam. mesti korang dah kenal [...]

  4. minah gebu says:

    December 16th, 2009 at 4:14 pm

    uuuurrrrmmmmmmmm…
    pe nk jadi ngan dak2 zaman skrg….
    agk2 r ckit…
    yg gurl tue tak thu mlu ke…
    kalo tak malu ngan dri sendri…malu laa ngan mak ayah….
    “adakah laki tue kkal ngan anda smpai ke akhirnye….??????????????”
    fikir2kan lah

    [Reply]

  5. Bukan Sengal says:

    November 25th, 2010 at 1:48 am

    hahahaha, yang jantan dapat bontot suka, yang pempuan dapat rasa pun suka!

    [Reply]

  6. Salman says:

    March 30th, 2012 at 2:39 pm

    Astagfirullah al- Azim

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D