(Gambar Panas) Nabil Cium Mulut Qasha?

Friday, November 12, 2010 19:40
Posted in category Gambar, Panas

Nabil cium mulut Qasha, biar betul ni?

GAMBAR NABIL RAJA LAWAK CIUM QASHA

Seperti yang tertulis pada surat khabar tu, individu yang dilihat sedang melakukan aksi cium mulut itu dikatakan persis Qasha dan Nabil. Tapi bila pihak media tanya kat Nabil, Nabil menafikannya. Mungkin betul yang itu bukannya Nabil dan Qasha, tapi bila nengok stail rambut dan telinga tu… *opsss.. tak berani nak cakap. Huhu..

+ Pic credit to Blog Ieyra

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

53 Responses to “(Gambar Panas) Nabil Cium Mulut Qasha?”

  1. nikamirul says:

    November 12th, 2010 at 7:54 pm

    kepala otak la bukan dia lagi dah sah2 muka sama haha

    [Reply]

  2. eyra says:

    November 12th, 2010 at 7:59 pm

    thanks credit

    [Reply]

  3. miazarra says:

    November 12th, 2010 at 8:55 pm

    DAH TERANG LAGI BERSULUH………….LU PIKIRLAH SENDIRI…………WAKTU SUSAH DILUPAKAN……WAKTU SENANG LUPA DIRI……WAKTU DUIT BANYAK ABANG NABIL SAYANG……..NANTI WAKTU POKAI ABANG NABIL MELAYANG…….LU PIKIRLAH SENDIRI……

    [Reply]

    tomato Reply:

    betoi3….

    [Reply]

    sity baby korea Reply:

    betul2…lu pikirlah sendiri….

    [Reply]

  4. bibah says:

    November 12th, 2010 at 9:06 pm

    sudah lupa diri tu… LU PIKIR LA SENDIRI!!

    [Reply]

  5. asrirayrock.com says:

    November 12th, 2010 at 9:15 pm

    ish2 apa nak jadi….

    [Reply]

    sity baby korea Reply:

    biasalah zaman skrng…

    [Reply]

  6. ariff says:

    November 12th, 2010 at 9:18 pm

    alahai nabil…pe la nk jd…

    riffzam.blogspot.com

    [Reply]

  7. yoy says:

    November 12th, 2010 at 11:47 pm

    terbaik nabil!!!

    [Reply]

    sity baby korea Reply:

    x terbaik nabil…

    [Reply]

  8. Shah says:

    November 12th, 2010 at 11:52 pm

    Apalah nak jadi..Kita sma2x pikiaq.. =)

    [Reply]

  9. ilhamputra says:

    November 13th, 2010 at 8:35 am

    ape la nak jadi eko ni

    [Reply]

  10. Mai says:

    November 13th, 2010 at 10:02 am

    hahaha…biasa la 2…korg ni mcm x biasa je artis malaysia…kikiki
    (hrp2 shahir x mcm 2)

    [Reply]

  11. nora says:

    November 13th, 2010 at 4:36 pm

    hahaha..aku rase mcm betol sb nye masuk aku tengk ewah2 kan..si nabil ni mcm nk ngorat minah ni..mase diorg adik beradik di jemput dalm citer ewah2..pape pun lu pikirlaa sendiri!!!

    [Reply]

  12. Oh artis | MrNamie says:

    November 13th, 2010 at 7:22 pm

    [...] tu bukan gambarnya bersama Qasha (Teman tapi mesra Nabil). Lebih lanjut korang boleh baca kat zonartis , ieyra.com , dan Berita [...]

  13. eyra says:

    November 13th, 2010 at 10:02 pm

    esok, B-Pop

    [Reply]

  14. izah says:

    November 13th, 2010 at 10:21 pm

    isk 2 x insaf2

    [Reply]

  15. izah says:

    November 13th, 2010 at 10:25 pm

    x tkot dosa ker nabil?

    [Reply]

  16. ziiyee says:

    November 13th, 2010 at 10:55 pm

    Lu sudah x fikir sendiri ko abe bil…..

    [Reply]

  17. anastasyea says:

    November 14th, 2010 at 6:01 pm

    Bila la Nabil nie nak insaf. Sudah la tu dan balik ke pangkal jalan.

    [Reply]

  18. zeRRa says:

    November 14th, 2010 at 7:32 pm

    xbaek na memfitnah….slagi blom ssuatu tuhh disahihkan xperlu la mmburuk2kn crite…
    aty mnusia laen2…ade yg positif n ade yg negatif…sesiapa yg sentiasa berfikiran negatif maka gelap khidupannya..

    [Reply]

  19. aku sedara nabil says:

    November 14th, 2010 at 11:34 pm

    sblom dia jd artis,dia ada sorg awek y aku rasa sopan santun,sbb pakai tudung,tp lpas dia menang raja lawak,aku ingtkn dia still ng awek y sopan ni,rupanya dia jd boya..huhu..smua awek dia lani xbersopan lgsg,dah la xpkai tudung,lani plak amik gmbo beromen…huhu…

    [Reply]

  20. Man says:

    November 15th, 2010 at 10:02 am

    Tak patut dijadikan ‘figure’ contoh kepada kanak-kanak. Buruk kelaku. Kena ban dari mejadi juru acara rancangan kanak-kanak.

    [Reply]

  21. bosan says:

    November 15th, 2010 at 3:38 pm

    ape nak jd dunia artis sekarang..tuhan dah bagi amaran byk dah,,tp takde keinsafan juga..jgn nnti dah jd baru nak nyesal,,,nyesal dahulu pendapatan,,kalau kemudian dah tak ada guna,,,

    [Reply]

  22. zura says:

    November 15th, 2010 at 5:26 pm

    cm kes airiel peterpon le plak kan

    [Reply]

  23. zee says:

    November 16th, 2010 at 12:32 pm

    alahai si nabil…..sayang Allah swt bagi rezeki bukan utk buat benda2 yg mcm nie…dulu maso susah apo janji ekau ?

    [Reply]

  24. linda says:

    November 18th, 2010 at 3:16 pm

    alah la omak kawinkn aku..

    [Reply]

  25. abg botak says:

    November 21st, 2010 at 1:49 pm

    da berak tepi jalan tak kan nak mengaku.LU PIKIR LA SENDRI

    [Reply]

  26. emirates says:

    November 22nd, 2010 at 12:14 am

    jgn trlalu prcaya dgn fitnah…skang ni teknology makin canggih…
    mcm2 leh buat..d sbbkan gamba korang da wat andaian..sy bkn nk sokong nabil..sy mmg xminat kat die pun..cb la brfikir lbih rasional…korang men tuduh bnde yg xpsti dah d kira fitnah….igt fitnah 2 bahaya….

    [Reply]

  27. Zu says:

    November 23rd, 2010 at 9:13 am

    Ada jugak org yg telinga n rambut sebiji mcm Nabil ni ye…hmm…

    [Reply]

  28. yuzi says:

    November 23rd, 2010 at 3:37 pm

    lu ciumolot ke x, gwa tetap minat lu.. hahaaha caya la!

    [Reply]

    sity baby korea Reply:

    hahaha…

    [Reply]

  29. tokek says:

    November 24th, 2010 at 10:35 am

    nabil ko ni memang barua!!! betina cun muda macam tu mmgla ko nak. apasal ko taknak sapu rosnah mat aris tu bodoh. ko ni babila, sial anak ajing,. tapi ko mmg babi sebab telinga ko capang macam babi!!!! super imposed la konon. Lu ingat dgn lawak bodoh lu tu boleh jadi pornstar ke.

    [Reply]

  30. amy says:

    November 27th, 2010 at 12:17 am

    xpe nabill!!!!
    gua tetap minat lu tp pas niy jgn kntoi!!!!

    [Reply]

    sunglass Reply:

    haha:)

    [Reply]

  31. mr jr says:

    November 28th, 2010 at 12:10 pm

    bgs nabil,rosakkn lg perangai lu bro..pndai lu cr awek br,siap cium mulut xpkai bj g 2…ahakzzzz,jgn smpai buncit sdh bro…hahahaha

    [Reply]

  32. Bdk bnci nabil says:

    November 29th, 2010 at 3:06 pm

    Aku mmg bnci ngn nabil pn.skg lg myampah!

    [Reply]

  33. carlos says:

    December 2nd, 2010 at 3:27 pm

    wwwuuuhhhh…!!! TERBAEK LAAA LU NABIL..!!!!
    INI BARU AMERIKA..!!!!HAHAHAAHAHAHAHAH
    LEPAS NI BUAT LER FILEM PULAK…!!!
    BARU GEMPAK BEB…!!!HAHAHAHAHAH

    [Reply]

  34. ToraDatangLagi says:

    December 6th, 2010 at 8:59 pm

    Hebat la dunia ni..”kebetulan” kelibat laki n pompannye sama..macam Luna Maya ngn Ariel dulu ek?..”Kebetulan” dua2 sama..last2 kantoi gak bro..insaflah~ lu pikirla sendiri! Jangan sibuk soh org pikir sampai lu x xbley nak pikir.

    [Reply]

  35. rizzal says:

    December 26th, 2010 at 10:55 pm

    knape nabil jdi cam ni

    [Reply]

  36. kebusss says:

    December 31st, 2010 at 12:57 pm

    nabil, nak jadi macam peterporn ker!!!!! blah arr luu..

    [Reply]

  37. peminat says:

    January 1st, 2011 at 2:02 pm

    bru je nk minat ngn nabil…bile dh tgk mcmni,erm…xsuci..

    [Reply]

  38. bad girl says:

    January 1st, 2011 at 11:21 pm

    suka ht la korang sibuk apasal kn2 lu pikiaq la sndr….huhu

    [Reply]

  39. Bunkboyz says:

    January 10th, 2011 at 7:03 pm

  40. sunglass says:

    January 13th, 2011 at 11:48 am

    pandai buat pandai la simpan gambar tuh, adoyai

    [Reply]

  41. Geng Amerika says:

    January 17th, 2011 at 2:10 pm

    hahaha/… nih yang aku minat nih, artis malaysia amerika.. aku nak search video blue nabil plak pas nmih

    [Reply]

  42. bebel says:

    February 8th, 2011 at 10:20 am

    wow..cian irma.patutlah dh putus..habis manis sepah dibuang..

    [Reply]

  43. sity says:

    September 15th, 2011 at 9:39 pm

    no komen,kalau aku malu…lu pikir lah sediri bodoh betul…..!!!

    [Reply]

  44. sity baby korea says:

    September 15th, 2011 at 9:40 pm

    hahaha biasalah zaman skrng…

    [Reply]

  45. qisteina says:

    December 22nd, 2012 at 9:05 am

    kepala hotak kau nabil

    [Reply]

  46. balqis_mawaddah says:

    December 24th, 2012 at 11:46 am

    Kita tak boleh tuduh dulu entah2 orang saja letah gabar nabil and qasha..gosip kot…

    [Reply]

  47. Amir says:

    March 8th, 2013 at 1:42 am

    lol muka sebijikkk

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D