(Gambar) Ning Baizura Dipanggang?

Sunday, April 5, 2009 0:26
Posted in category Gambar, General

Ning Baizura Dipanggang?

Alahai Ning Baizura, apa sudah jadi dengan warna kulit kamu? Seriously Zon Artis agak ‘seriau’ dengan tranformasi yang kamu lakukan semasa menghadiri majlis Stylo 2009 baru-baru ini walaupun kami sedia maklum yang warna kulit kamu sememangnya gelap. Tapi kenapa perlu digelapkan lagi? Adakah ianya bagi menepati konsep majlis?

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Responses to “(Gambar) Ning Baizura Dipanggang?”

  1. umar says:

    April 5th, 2009 at 5:36 am

    wauuuuuu
    retronya

    [Reply]

    Zon Artis Reply:

    inilah retro yg terlampau namanya. huhu..

    [Reply]

  2. alone says:

    April 5th, 2009 at 5:37 am

    nak kata efek lighting xpulak. sapu krim kot. hoho.

    [Reply]

    Admin Zon Artis Reply:

    krim “minyak hitam” a.k.a 2T mungkin. hahaha

    [Reply]

  3. umar says:

    April 5th, 2009 at 6:28 am

    :)
    okay
    saya akan bantu yang terbaik

    [Reply]

  4. twenty-six says:

    April 5th, 2009 at 11:23 am

    itu minyak atau tar jalan?

    [Reply]

  5. MaJa says:

    April 5th, 2009 at 3:41 pm

    wah. apa itu?

    [Reply]

  6. cie says:

    April 9th, 2009 at 11:39 am

    hehehehe..pelik2 lh ning neh..dri dulu smpai sikalang cm tk kena jew imej die..sian lh jurumekap die leguh tangan sapu dark krim kt seluruh body die untuk kes neh

    [Reply]

  7. rossa says:

    August 20th, 2009 at 11:18 am

    Hitam pun menawan gak

    [Reply]

  8. ud dell says:

    November 13th, 2009 at 4:14 am

    Sebenarnya tidak itu semua hyalh photoshop sy thu mcm mna nak buat dia ubh level, saturation & margin…

    [Reply]

  9. hitam itu menawan says:

    May 2nd, 2010 at 12:56 am

    xde la… ok jelah.. org pnya badan

    [Reply]

  10. papillon says:

    September 21st, 2012 at 3:41 pm

    dia bajet dok hollywood, kawin plk mat saleh dia ingat lawo mcm tu….teringat plk mase dia baru2 menyanyi selalu lepak kat bangsar cari mat saleh pakai suar dalam je jenjalan….maklumlah zaman tu wa tak mampu lg beli enfone, lagipun dulu2 salesman je pakai enfone nih kalu x blh amik gambo ning ngan kwn2 nye yg lepak kat BSC, tapi birai (kaki 5) je la ….wakaka

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D