(Gambar) Marshanda yang super HOT dan seksi

Tuesday, September 1, 2009 3:36
Posted in category Gambar, Panas

Marshanda

Baru-baru ini, beberapa video meroyan Marshanda yang dimuat-naik olehnya sendiri ke laman YouTube telah menerima respon yang sangat panas bila ramai yang melihat video tersebut mengatakan yang Marshanda mempunyai masalah mental a.k.a sudah gila. Haha.. See, betapa bahayanya menjadi artis sehinggakan video yang dirakam secara suka-suka untuk dikongsikan kepada peminat sebagai hiburan ‘release tension’ disalah tafsir. So, kepada kamu yang dah berkira-kira nak jadi artis tu, fikir-fikirkan la yer. Jangan sudah terhantuk baru nak mengadah.

Ok, lupakan mengenai video-video tersebut kerana kali ini kami ada beberapa koleksi foto Marshanda yang sangat seksi dimana foto-foto tersebut adalah foto yang diambil sekitar pembikinan video klip untuk lagunya yang berjudul Bernafas Dengan Cinta. Kalau nak dengar lagu tu, search saja kat YouTube ye. Apa-apa pun, sebelum kamu meninggalkan Zon Artis ni untuk mendengar lagu tersebut, kamu kena layan dulu gambar-gambar super HOT dan seksi Marshanda kat bawah ni. Huhu..

Marshanda seksi

Marshanda seksi

Marshanda seksi

Marshanda seksi

Jangan hidung keluar darah sudah!

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

38 Responses to “(Gambar) Marshanda yang super HOT dan seksi”

  1. x-po says:

    September 1st, 2009 at 3:57 am

    sape dia ni ek?

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    wah, laju ke ko mengomen ek! huhu..
    .
    kalau tak silap aku la kan, marshanda ni adalah artis dr seberang (indo). dia ada berlakon dlm citer puteri yg terbuang. tp kan, aku bg tau ni pun rasanya ko still tak tahu kot. hahaha.. jd, tak payah la bg tau since pakcik google kan ada. hehe..
    .
    tp nama dia skrng tgh hot gara2 video ‘gila’ yg beliau muat-naik ke youtube mcm yg ZA tulis kat atas tu ler. kiranya gambar2 ni saja ZA publish utk tarik trafik dr indo kot :)

    [Reply]

    Daus Reply:

    Aku biasa tgk dia pakai tudung jer…
    dalam citer aqso dan madina, tv9 jam 5.30 ptg, hari isnin-khamis, hehe

    [Reply]

    x-po Reply:

    ooo dia tu ek? la xsangka plak aku, yk cite dia blakon dgn pakai tdung..adeh, nape lagu ni plak..

    azizwan(dot)com Reply:

    sama ler tp aku nengok citer solehah je.. tgk dia pakai tudung, nmpak sejuk je mata memandang. rasa nk ngorat je. hahaha.. tp, tak tau plak boleh jd lagu ni. huhu..
    .
    glemer punya pasal, apa saja boleh jd ~ sigh

    d|n Reply:

    la ye ke??bia betik..
    cam kes awek nurKASIH kat mesia ni ke??huhu
    artis2

    [Reply]

    syik05 Reply:

    apsal muke dia cam lain..dalam aqso dan madinalain sket aku tgk..aper cucuk botoq gak ker??

    [Reply]

    alia Reply:

    marshanda

    [Reply]

  2. megat says:

    September 1st, 2009 at 4:30 am

    adeh kes macam gini pun ada ka?

    ini musti nak cari publisiti murahan :p

    [Reply]

  3. Yo! says:

    September 1st, 2009 at 5:34 am

    Artis pujaanku.. ngeee.. geram siot kt bibir dia!

    [Reply]

    rossa Reply:

    ko duk pkir pe kat bibir dye tu????????????????????

    [Reply]

  4. ayuDear says:

    September 1st, 2009 at 9:35 am

    huhuuu.. menarik tul pkaian die hahaaa.. rase x cukup power tuh p carik2 bulu ayam lagi tambah yg bagian bwah tuh huhuuu..

    Psttt.. Cek menang Camera Digital dri Gambar Hehe tu.. Dri No tiket bertuah yg Contest ZonArtis bgi ari tuh yuhuuu… rezki2.. Tq3x… ;)

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    owh, ya ke? kalau mcm tu.. bagus ler. tahniah yer :)

    [Reply]

    ayuDear Reply:

    hehee.. okay.. Wan hadiah2 dri wan ari tu x dpt lgi nih.. bile leh dapt tuh hehee.. ;)

    [Reply]

  5. rossa says:

    September 1st, 2009 at 11:25 am

    biar je la kat dye………

    [Reply]

  6. Anarm says:

    September 1st, 2009 at 11:59 am

    arkk.. kurus puasa aku..

    [Reply]

    ira Reply:

    hai wakkkkkkkk

    [Reply]

  7. kreemix says:

    September 1st, 2009 at 1:13 pm

    awat tak bagi tinggi sikit lagi,buat apa dok sembunyi-sembunyi

    [Reply]

  8. zai says:

    September 4th, 2009 at 7:53 pm

    da mcm burng unte dia pkai camtu..kihkih
    tp mmg xprnh nmpk muke dia ni kat tv..mgkn xprasn kot..

    [Reply]

  9. Lawan says:

    September 10th, 2009 at 2:20 am

    ckckck,
    what a pity

    [Reply]

  10. talia kurniawan says:

    September 11th, 2009 at 7:18 pm

    tak caye pakaian marshanda macam tu…kalau boleh tak yah le nak berlakon pompuan alim pakai tudung pulak tu…macam mempersendakan islam je…

    [Reply]

  11. mimie says:

    September 15th, 2009 at 10:53 am

    ntahpaper ntah.slalu berlakon pakai tudung nii cam &**%##$.orang2 nii lah jadi kalau tak colat manyak2.klu pakai tudung lagi comel.nii macam hampeh

    [Reply]

  12. ardan says:

    September 17th, 2009 at 3:12 pm

    di doain aja marshanda biar cepet sembuh..ok

    [Reply]

    nasihah Reply:

    dari indon kee..?? memeng betol ke marshanda gila.. sbb kat sekolah sy heboh dngan story ni

    [Reply]

  13. ryanti says:

    October 21st, 2009 at 11:43 am

    pompuan ni mmg cam ni… sinetron tuh sekadar lakonan jerrrr….

    [Reply]

    ira Reply:

    marshanda lawa lagi pakai tudug

    [Reply]

  14. ira says:

    November 11th, 2009 at 5:27 pm

    lawa gila marasanda

    [Reply]

    nasihah Reply:

    lawa ko ckp…ye laa memeg la.. tp klaw dah gi 2 lawa jigk ker..??

    [Reply]

  15. anis syuhailah says:

    May 28th, 2010 at 1:19 pm

    i like u !!!!

    [Reply]

  16. ria says:

    May 29th, 2010 at 11:14 am

    dh lh seksi.,gedik plak tu.,aku tngk die berlakon dlam cite benci bilang cinta gedik nk mampos …jngn marah marshanda..,mmng ko gedik tau tk…

    [Reply]

    nasihah Reply:

    aku stuju dgn ko ckp hahahahah

    [Reply]

    Qusshy Cake Reply:

    dye acting je

    [Reply]

  17. Qusshy Cake says:

    June 15th, 2010 at 8:52 pm

    yg terbaru dye acting cite Benci Bilang Cinta dgan Baim Wong,mmg bes di astro ria

    [Reply]

  18. Yatie says:

    August 5th, 2010 at 5:28 pm

    Biasa la nama pun artis. Kena cari publisiti panas untuk bagi peminat ingat sampai bila-bila. tak gituuuuuuuuuuuuuu

    [Reply]

  19. nadyra says:

    January 21st, 2011 at 6:33 pm

    so . .so . . seksi

    [Reply]

  20. miZz tiNa says:

    February 21st, 2011 at 10:02 am

    PaPe pOn mArsHanda teTe cUte,…aQ miNat cAgat….

    [Reply]

  21. MIZZZZ WAWA says:

    August 9th, 2011 at 9:26 pm

    MCM BURUNG BELATOK DAH AQ TENGOK…TP APA2 PN AKU STILL MINT KAT LAKONAN DIA…HUHUHUHU

    [Reply]

  22. kazaman says:

    October 29th, 2011 at 8:53 am

    tak seksi pun tpi macan manuk karan

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D