(Gambar) Majlis Pernikahan Ayu Raudhah & Zaquan Adha

Friday, January 21, 2011 21:04
Posted in category Gambar, General

GAMBAR MAJLIS PERNIKAHAN AYU RAUDHAH DAN ZAQUAN ADHA

Ini ada beberapa gambar sekitar majlis pernikahan Ayu Raudhah dan Zaquan Adha yang berlangsung petang tadi. Gambar-gambar ini datangnya dari lensa kamera team Piccalasso. Apa yang boleh kami katakan, gambar-gambar memang superb. Terbaik dari ladang orang cakap. Kalau anda nak kahwin dan inginkan photographer untuk mengabdikan saat-saat indah anda itu, kami cadangkan anda dapatkan saja khidmat dari team Piccalasso. Confirm tak rugi beb.

Baiklah! Jangan buang masa lagi. Jom layan kesemua gambar sekitar majlis pernikahan Ayu Raudhah dan Zaquan Adha yang dibawakan kepada anda oleh team Piccalasso ini.

GAMBAR MAJLIS PERNIKAHAN AYU RAUDHAH DAN ZAQUAN ADHA

GAMBAR KAHWIN AYU RAUDHAH DAN ZAQUAN ADHA

GAMBAR KAHWIN AYU RAUDHAH DAN ZAQUAN ADHA

GAMBAR KAHWIN AYU RAUDHAH DAN ZAQUAN ADHA

GAMBAR KAHWIN ZAQUAN ADHA DAN AYU RAUDHAH

GAMBAR KAHWIN ZAQUAN ADHA DAN AYU RAUDHAH

GAMBAR KAHWIN ZAQUAN ADHA DAN AYU RAUDHAH

Macam, superb kan gambar kahwin Ayu Raudhah dan Zaquan Adha ni?

Big thanks to Piccalasso.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “(Gambar) Majlis Pernikahan Ayu Raudhah & Zaquan Adha”

  1. rashid says:

    January 22nd, 2011 at 5:49 pm

    Wah, kahwen jugak kamu berdua..kahwen belah laki bila gak nye tu?

    [Reply]

  2. Gambar Resepsi Perkahwinan Ayu Raudhah Dan Zaquan Adha | Zon Artis says:

    January 23rd, 2011 at 8:45 am

    [...] kongsi gambar-gambar sekitar majlis pernikahan Ayu Raudhah dan Zaquan Adha pada post sebelum ini, tidak lengkap rasanya kalau kami tidak kongsikan gambar-gambar sekitar [...]

  3. Rose Aina says:

    January 23rd, 2011 at 5:30 pm

    Congratulation

    [Reply]

  4. KENYALANG says:

    January 25th, 2011 at 11:09 am

    gambar kahwin paling best! Kalah gambar kawin dato ct…

    [Reply]

  5. kambeng says:

    January 26th, 2011 at 1:37 pm

    embeekkkkk…tahniah kepada anda berdua

    [Reply]

  6. tyqah kama says:

    February 3rd, 2011 at 12:20 am

    tahniah..
    mge bagie nyer..
    psngan y serasi..

    [Reply]

  7. umul says:

    February 6th, 2011 at 1:47 pm

    comelllll…..ayu semoga cpt3 dpt baby

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D