(Gambar lama) Rozita Che Wan time kahwin dulu

Wednesday, May 5, 2010 22:22
Posted in category Gambar, Panas

Gambar Kahwin Rozita Che Wan, Rozita Che Wan, Gambar Suami Rozita Che Wan, Gambar Bekas Suami Rozita Che Wan

Inilah gambar Rozita Che Wan time kahwin dulu dan pastinya gambar ni akan menjadi gambar yang ‘sungguh ekslusif’ buat korang yang nak sangat nengok gambar kahwin Rozita Che Wan memandangkan gambar kahwin beliau tak pernah diperlihatkan kepada umum (ke kami yang tak pernah nengok?).

Apa yang boleh kami katakan, Rozita Che Wan memang cantik. Setuju?

Apa-apa pun, sorry la sebab gambar sekeping je. Yer la, gambar ni pun dapat kat forum hiburan terkemuka Malaysia apalagi kalau bukan Forum Cari (tempat kebanyakkan, frankly speaking semua blog hiburan cilok cerita dan gambar artis). Tapi better la daripada takde kan? Boleh juga cuci mata. Hee..

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

28 Responses to “(Gambar lama) Rozita Che Wan time kahwin dulu”

  1. IMCurtain.com says:

    May 6th, 2010 at 12:13 am

    (Gambar lama) Rozita Che Wan time kahwin dulu…

    Inilah gambar Rozita Che Wan time kahwin dulu dan pastinya gambar ni akan menjadi gambar yang ’sungguh ekslusif’ buat korang yang nak sangat nengok gambar kahwin Rozita Che Wan memandangkan gambar kahwin beliau tak pernah diperlihatkan kepada umum…

  2. taiko says:

    May 6th, 2010 at 12:33 am

    tapi nampak lain je ek..
    suami cam rashid sidek je muka

    [Reply]

    hunny sakura Reply:

    ya nampak lain sngt….mungkin tu dulu sekarang dh lain dh

    [Reply]

  3. marki says:

    May 6th, 2010 at 12:46 am

    macam lydiawati pun ada..

    [Reply]

    adik comel Reply:

    ala dulu memang cntik sebab muka die asli tpi skrang cucuk sana cucuk sini….tak sama 89%%%%%%%%%%%

    [Reply]

  4. farenova says:

    May 6th, 2010 at 1:20 am

    cantek je rozita :)

    [Reply]

  5. safiya says:

    May 6th, 2010 at 6:58 am

    cantik gila rozita nih..

    [Reply]

  6. ry says:

    May 6th, 2010 at 8:20 am

    Lain nye muka dia… ada pembikinan kerr…
    Lain sngt2 lahh..

    [Reply]

  7. aphids says:

    May 6th, 2010 at 8:21 am

    tuh la cam rasyid sidek.

    jom sggh blog…suami toreh ‘anu’ isteri

    [Reply]

  8. intanizani says:

    May 6th, 2010 at 9:01 am

    sama je
    tetap cantik sampai skrg

    jom singgah blog sy!

    [Reply]

  9. ery says:

    May 6th, 2010 at 10:50 am

    mak aih.. beza abess

    [Reply]

  10. eiyda says:

    May 6th, 2010 at 6:00 pm

    auww..kening dasat u.hahah

    [Reply]

  11. cik panadol says:

    May 6th, 2010 at 11:02 pm

    huh bezanya rupe die…

    [Reply]

  12. EySHa says:

    May 9th, 2010 at 3:31 pm

    Len r mke p ttap t0mei. . .P npe krus cgt!Hu3. . . .

    [Reply]

  13. isteri klimaks says:

    May 10th, 2010 at 9:54 am

    masa ni x lawa lagi..la ni dh cun la jgk..hehehe

    [Reply]

  14. lain says:

    May 10th, 2010 at 10:52 am

    beza dulu ngan skang. esp hidung tu tp dulu cantik. aku ingatkan dulu dia huduh sbb skang ni nampak cam ada plastik surgery tp still huduh. tp rupanya dulu okei jer dr skang. skang ni nampak tua jer muka n xmuda remaja cam erra n rita rudaini, maintain

    [Reply]

  15. sarah says:

    May 15th, 2010 at 9:25 pm

    ye ke rozita ni?npk laen je…dgn hidungnye cm kmbang,tp skrg kalah shah rukh khan,hahaha…

    [Reply]

  16. sarah says:

    May 15th, 2010 at 9:27 pm

    bisenye kning….huhuhu

    [Reply]

  17. anina says:

    October 27th, 2010 at 3:10 pm

    lain gilos muka dia…
    ada buat apaper ke… hik

    [Reply]

  18. Niena Rizal says:

    November 26th, 2010 at 1:35 pm

    Cantik dulu~kini~selamanya (singgah blog saya juga)

    [Reply]

  19. Shahril Azmir says:

    November 26th, 2010 at 7:14 pm

    ni laa kelebihan make-up.. 

    [Reply]

  20. nini hana says:

    December 21st, 2010 at 11:49 am

    lain rupe dia dulu..dulu cawan dia kecik je ..sekarang cawan tu dah jadi mangkuk besar..ori ke ek??/ehehe

    [Reply]

  21. nor says:

    January 15th, 2011 at 12:16 am

    kalau x silap aku,masa memuda dulu si rozita ni masuk majalah jelita kot tahun 90an…time tu dia dh kawen,jadik pramugari n ada masuk miss malaysia…ce carik majalah tuh….

    [Reply]

  22. amalan ketika hamil says:

    June 15th, 2011 at 3:52 pm

    first time tgk gmbr khwin rozita che wan

    [Reply]

  23. NORA AMITA says:

    July 4th, 2011 at 8:43 am

    cuba tengok dea punya 2,x besor pon mcm sekarang,so LU PK LAH SENDIRI

    [Reply]

  24. cikraha says:

    August 1st, 2011 at 11:58 am

    suami rozita che wan ni tak salah pilot..bekas suami dia pun dah berkahwin dengan org lain pramugari juga…eeee bukan gossip..just bagitau jer..

    [Reply]

  25. analily says:

    September 27th, 2011 at 11:21 pm

    2 time ank dara so sume kcik2..pas da dpt ank mkin mantap la..normal la 2 sume..dok mkn jamu lgi r bisa…

    [Reply]

  26. iena says:

    January 28th, 2012 at 1:19 am

    aku nak tau ,nape rozita bercerai,dia bercerai mati atau hidup,kalo bercerai mati,suami dia sakit ape,n bile suami dia meninggal,kalo bercerai hidup knp pula,ape sebabnyer,ada sesiape le g tau..

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D