(Gambar) Jehan Miskin dan Tony Eusoff bersosial

Wednesday, December 9, 2009 4:36
Posted in category Gambar, Panas

Nota: Ini adalah artikel re-publish. Artikel asal dan kesemua komen yang diberikan sebelum ini telah hilang akibat masalah teknikal yang tak dapat dielakkan. Kami menyusun 10 jari memohon maaf diatas kesilapan tersebut.

- – -

Tiada apa yang pelik dengan gambar-gambar yang kami paparkan kali ini kerana ianya hanyalah gambar yang menunjukkan dua artis macho (macho ke?) Malaysia iaitu Jehan Miskin dan Tony Eusoff sedang bergambar bersama peminat tatkala mereka sedang bersosial (melegakan tekanan mungkin) disuatu tempat yang tidak diketahui dimana. Tak perlu buang masa, jom layan gambar-gambar tersebut.

Jehan Miskin Bersosial

Tony Eusoff Bersosial

Tony Eusoff Bersosial

Tony Eusoff Bersosial

Melihatkan gambar-gambar yang kami paparkan kat atas ni, kami sangat yakin yang ianya diambil oleh peminat yang terserempak dengan mereka. Maklumlah, bila bukan artis dah jumpa ngan artis, haruslah bergambar sakan kekdahnya. Tak gitu kawan-kawan?

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D