(Gambar) Gita Gutawa Berbaju Jarang

Monday, April 20, 2009 13:17
Posted in category Gambar, Luar Negara

Wah, budak-budak sekarang nampaknya sudah semakin advance dalam berfesyen. Apa tidaknya, usia baru setahun jagung tapi sudah berani mengenakan baju yang sungguh jarang sehingga menampakkan bahagian dalam. Fuh..

Begitulah perihalnya dengan Gita Gutawa, salah seorang artis dari Indonesia yang pernah ber’duet dengan Dafi af5 menerusi lagu Dua Hati Menjadi Satu. Berikut adalah gambar Gita Gutawa yang kami maksudkan.

Gita Gutawa

Gita Gutawa

P/s: Nasib baik tak nampak buah ranum yer Gita?

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

19 Responses to “(Gambar) Gita Gutawa Berbaju Jarang”

  1. adol says:

    April 20th, 2009 at 6:10 pm

    ish2, teruk betu.. aku pun pelik diorg x malu ke pakai ketat dgn jarang nie.. ke saja nak tunjuk.. huhuhu

    [Reply]

    Wahyu Reply:

    Asllm…Gita Q senang banget ama suara dan lagu-lagu kamu, tp jangan lg ya git pakai bj yang kaya’ gt…,gx baik. Pakai yang sopan dan sederhana aj ya…………….a………a…a.a..a.biar + cantik, ok……….? Wsslam. ><

    [Reply]

  2. Mustaffa says:

    April 20th, 2009 at 11:35 pm

    trend sekarang kot?

    [Reply]

  3. syazwanimuhamad says:

    April 25th, 2009 at 4:32 pm

    aku pun pelik gak… tak de ke skit pun jadi la perasaan malu tu..

    [Reply]

  4. ambo ore klate says:

    June 10th, 2009 at 2:16 am

    nk bt cmmane,,, da idop diorg mcm 2,,

    kate pn,, xdgr gk,,

    [Reply]

  5. d|n says:

    September 6th, 2009 at 2:28 am

    fesyen zaman skang..lg seksi lg bes..lg nek populariti..huhu

    [Reply]

    shimple Reply:

    fesyen,fesyen gak tp kalo dh pakai terlebih sudah, tu pun nk kate fesyen gak ke?

    [Reply]

  6. norzah mohamad says:

    October 21st, 2009 at 8:35 am

    dahulu pakaian adalah untuk menutut aurat,untuk melindungi benda2 sulit dari pandangan umum tetapi sekarang pakaian adalah fesyen untuk menunjukkan bentuk tubuh yg berbukit,yg berlurah dan berketul2.Ada yg lebih berani menunjukkan jenis dan warna pakaian dalam mereka,fuuuhhh…

    [Reply]

  7. ROHAIFI AZRI says:

    October 21st, 2009 at 12:48 pm

    Perkara ni Nabi SAW dah sabdakan sejak dulu lagi perihal manusia DI AKHIR ZAMAN yang memakai pakaian TETAPI telanjang…

    [Reply]

    annur Reply:

    yup..btul tu

    [Reply]

  8. jumbo on air says:

    December 27th, 2009 at 8:36 pm

    akh, yang penting cantik
    tapi laen kali pake baju yang sopan^_^

    [Reply]

    kecup Reply:

    law mnurut eke…yey,,,!lw gita mau pke yang lebih sexsi…..
    pasti lbih enak tu bwat di hayalin,….
    besar juga ya…enak t bwat dikecup…..ow,

    [Reply]

  9. Alvin says:

    January 7th, 2010 at 3:55 pm

    Nak malu apa. seksi bh. trend masa kini.

    [Reply]

  10. EDO says:

    May 10th, 2010 at 12:20 pm

    emang knpa dngan pkaian gita itu.. ya ampun lebay banget sih… biasa aja klo q rasa, it kan cuMa efek cahaya lampu kamera.. lu-lu pada LeBaY wajar donk.. agak nampak gtu.. atau lu gak tau sma kutang itu letaknya dimana.. kutang itu letaknya di jidad.. LebAY.. lu..

    [Reply]

  11. dhita says:

    November 15th, 2010 at 11:59 am

    hey, malay people…
    why you are talking about other people hah???
    once you see what you guys are better or not!!!!
    berkacelah pada diri sendiri, ape kalian lebih pantas atau lebih baik dari die???
    tengoklah bangsa kalian sendiri, jangan gangu-ganggu bangsa lain ye!!!

    [Reply]

  12. dhita says:

    November 15th, 2010 at 12:00 pm

    hey, malay people…why you are talking about other people hah???once you see what you guys are better or not!!!!berkacelah pada diri sendiri, ape kalian lebih pantas atau lebih baik dari die???tengoklah bangsa kalian sendiri, jangan gangu-ganggu bangsa lain ye!!!

    [Reply]

  13. dhita says:

    November 15th, 2010 at 12:01 pm

    kalian hanya sirik yeu bangsa kalian tak punya bakat layak  gita!!! :P

    [Reply]

    bro s Reply:

    salam…apela cakap macam tu….xbaik……….

    [Reply]

  14. eiyfa zifafi says:

    August 5th, 2011 at 4:06 pm

    2 lar arts zman skrng . . nk plih lkiaan pn dh tk pndai lggg . . .nk cri glamor knon . . tk d yg glamor pun nk gna pkaiaan mcm 2 kkkk

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D