(Gambar) Fesyen azab Linda Jasmine ketika mengandung

Friday, July 3, 2009 5:25
Posted in category Gambar, Panas

Siapa tidak kenal dengan Linda Jasmine, bekas guru tari Akademi Fantasia yang mempunyai suara lantang dan sering berpenampilan seksi. Kini, walaupun sedang berbadan dua, title berpenampilan seksi itu seakan sudah sebati dengan dirinya dan tidak boleh dipisahkan lagi walau seketika. Jika tidak percaya, lihat saja pada 2 keping gambar di bawah ini dan anda nilaikan’nya sendiri.

Fesyen Seksi Linda Jasmine

Fesyen Seksi Linda Jasmine

Zon Artis: Linda Jasmine memang seksi pun. Tak rugi Que Haidar kahwin dengan beliau even dah berstatus ibu tunggal. Cayalah!

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

22 Responses to “(Gambar) Fesyen azab Linda Jasmine ketika mengandung”

  1. Mr.Bintang says:

    July 3rd, 2009 at 6:51 am

    weeeweeet.. gilesss.. seksisssss…
    itu depan camtu.. blakang x snap? wakakaka..

    [Reply]

  2. are_uDear says:

    July 3rd, 2009 at 7:22 am

    adeiiii..

    [Reply]

  3. Xpenting says:

    July 3rd, 2009 at 7:31 am

    Boleh jadi kayu api neraka kalau x taubat…. pintu taubat masih terbuka~!

    [Reply]

  4. paan says:

    July 3rd, 2009 at 10:34 am

    dah ngandung pun nak tunjuk lurah dendam ke ??

    [Reply]

  5. wakdol says:

    July 3rd, 2009 at 11:20 am

    dapat suami dayus cam tu la jadinyer…

    [Reply]

  6. zai says:

    July 3rd, 2009 at 2:44 pm

    huhu..seksis linda..
    apepn hrp2 dia slamt mlahirkn anak prtame hsil prkhwinn dgn que haidar..

    [Reply]

  7. azhar says:

    July 3rd, 2009 at 10:52 pm

    seksi tak bertempat , lagipun body dah out la

    [Reply]

  8. kisahsensasi says:

    July 4th, 2009 at 4:28 am

    sememangnya dress hitam itu sentiasa kelihatan seksi…

    [Reply]

  9. ilhamputra says:

    July 4th, 2009 at 9:30 am

    ish.apehal la dia ni.dah terbiasa kot

    [Reply]

  10. hantu says:

    July 4th, 2009 at 10:13 am

    aku paling benci budak laki ni Que Haidar sejak mula-2 dia belakon lagi… tak tahu la kenapa mungkin dia ni tak ada nur cahaya di mukanya sebab 2 ramai org benci pun

    [Reply]

  11. azizan4444 says:

    July 5th, 2009 at 2:11 pm

    haha…da trend die.x kira time hamil ke x.seksi ttp seksi..

    [Reply]

  12. broSKL says:

    July 6th, 2009 at 4:20 pm

    aku x setuju dgn kata2 zonartis “Tak rugi Que Haidar kahwin dengan beliau even dah berstatus ibu tunggal.” lagi rugi ada la sbb kne tanggung dosa bini tu..erm pk2 kan la dan slamat beramal

    [Reply]

    Admin Zon Artis Reply:

    zon artis memang mcm tu, biasa guna ayat ‘double meaning’.. puji dalam perli gitu.. faham2 sendiri sudah. huhu..

    [Reply]

  13. zura says:

    July 7th, 2009 at 9:28 am

    mmm… ini dah kes berat.. isteri pakai seksi, suami kna tanggung dosa skali..
    nak kate xmatang lg, dah tua bangka dah..
    tp maybe Allah xbg hidayah kt dia lg..
    mmg azab klu nak2 mati nti bterusan seksi cm2..
    mtk2 la ank dia yg ni pun laki, klu x mesti terikut cara bpakaian mak dia..

    [Reply]

  14. unwanted says:

    July 9th, 2009 at 12:47 am

    artis la katakan./.
    biasalah tu..
    klu boleh pakai bikini je dia nk..

    [Reply]

  15. abahkau says:

    July 14th, 2009 at 3:03 pm

    Ni la contoh org islam kulit…tapi sebenarnya lebih kafir dari org kafir

    [Reply]

  16. (Gambar) Imej seksi Nurul untuk kulit albumnya | Zon Artis says:

    July 15th, 2009 at 1:21 am

    [...] kulit Nurul sangat tidak sesuai dengan fesyen dedah-dedah ni. Lainlah macam kulit putih gebu si Linda Jasmine. [...]

  17. auzan says:

    November 7th, 2009 at 6:25 am

    2 dio,pklan terhngat q aida,samo2 puas ati huhu…

    [Reply]

  18. pu3 says:

    November 13th, 2009 at 1:53 pm

    kesiannnnnnn………………….

    [Reply]

  19. adeQ says:

    December 29th, 2009 at 9:02 am

    x malu ke tgh mmboyot pki x snonoh….
    abg q nshat kn la untie lynda tuh..
    bini tuh org len tgk….
    anwy congrate ngan klhiran bby bru tao… tgku ratu

    [Reply]

  20. baby sabun says:

    November 14th, 2010 at 1:42 am

    cian dkat que,,,,,,,,,,simpati dpt wife cm 2

    [Reply]

  21. puan cotcetcotcet says:

    June 23rd, 2011 at 11:07 am

    megahnya si Que tu dengan gaya ‘ekslusif perot buncit” bini dia tu ye…..
    teruskan….teruskan….

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D