(Gambar) Fasha Sanda dan Rambut Baru

Thursday, April 16, 2009 8:59
Posted in category Gambar, General

Untuk makluman, Zon Artis bukanlah sebuah blog hiburan yang skema kerana sememangnya ada apa pada skema? Zon Artis adalah sebuah blog yang sempoi malah sangat2 sempoi kerana apa sahaja yang melibatkan artis tidak kira baik mahupun sebaliknya akan dipaparkan di blog ini.

Dan kerana itulah, jika anda ada sebarang gosip panas atau gambar tak boleh blah artis, sila kongsikannya kepada kami. Dijamin kredit selayaknya akan diberikan kepada anda. Tapi kami di Zon Artis sentiasa berpesan kepada anda semua, setiap yang baik kita jadikan tauladan dan yang tak baik kita jadikan sempadan. Boleh kan?

Berikut adalah gambar Fasha Sanda dengan fesyen rambutnya yang terbaru semasa menghadiri majlis ABPBH di Genting Highland ahad lepas.

Fasha Sanda

Apa pendapat anda dengan fesyen rambut terbaru Fasha ini? Adakah Fasha masih kelihatan cantik ataupun sebaliknya? Dan rasa-rasanya, apakah motif Fasha memendekkan rambutnya yer? Kalau nak kata untuk bawa tuah, rasanya tak kot sebab Fasha tak juga dapat apa2 anugerah pada malam itu. Huhu..

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Responses to “(Gambar) Fasha Sanda dan Rambut Baru”

  1. shaida says:

    April 16th, 2009 at 3:27 pm

    rambut panjang ke pendek…..sama jer

    [Reply]

    shimple Reply:

    nampak cun je…tp kalo rambot panjang mgken lg cun kot

    [Reply]

  2. mie says:

    April 16th, 2009 at 7:05 pm

    tuah????
    xde tuah kot rambut tu…
    alala,de la benda surprise lps ni..
    hahaaaaaaa

    [Reply]

    Admin Zon Artis Reply:

    memang takde tuah pon.. tu pasal tak menang anugerah. hehe.. apa2 pun, apa yg suprisenya tu mie? jgn la buat zon artis dan pembacanya tertanya-tanya.

    [Reply]

    Duyung Reply:

    Dengar crita dia gadoh besar dengan boyfren dia (ex Nora Danish). Kat news dia cakap dah broke-up … pompuan mcm ni dah biasa… ntah2 pelayan VIP kot!

    [Reply]

  3. sandar says:

    April 19th, 2009 at 5:29 pm

    arap sua wer anja angai ada-ada wat pe cam cia je !!!

    [Reply]

  4. adol says:

    April 20th, 2009 at 6:15 pm

    sama je aku rasa x ada beza la.. huhuhu

    [Reply]

  5. anonymous says:

    October 5th, 2009 at 7:32 pm

    sma cmne 2? tetap cun ek. cntik..fasha mmg cun

    [Reply]

  6. nena says:

    November 1st, 2009 at 1:36 pm

    fasha mmg cantik….syukur pd kurniaan allah.aku suke tgk lakonan die dlm cite natasha

    [Reply]

    NottY Reply:

    cantik tang muke je tp perangai huduh nk wtpe?ape motif dia nk merosakkan hubungan rumahtangge org smpi bercerai berai org 2 tp dia xkawen2 pn dgn laki 2???nk DUITTTTT je kot..xpn nk buktikan kt sume pmpuan yg xder sape ley challenge dia..konon sume laki melayu ni cair hbes lentok giler la klu dia goda wlu pe pn status laki 2..bujang ke,duda ke,ank da..klu bnde yg sme jdi kt dia nnt bile dia kawen nnt..tadah tgn jela terime ape yg ALLAH nk tnjuk kt dia..mse 2 nk nanges2 kt tv ke mintak simpati ke xder gunela xder sape cian..sape soh wt cm2 kt org????????

    [Reply]

  7. bebel says:

    February 7th, 2011 at 4:59 pm

    cun je..bertuah dilahirkan dengan muke yg cntik. kpd yg ske mengata tu, ingatlah..xpyh kita cri slh org.jgn jdi org yg muflis di akhirat nti. klu rse xske jgn tgk. mesti tak skit hati kan. so, as a person yg rse dri tu baik, muhasabahlah diri sndi. jgn pndg keburukan org lain sje..mgkin satu ari nti Fasha Sandha akan berubah mjdi lbh baik.amin..

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D