(Gambar) Faizul Saujana dan Isteri

Monday, June 15, 2009 5:30
Posted in category Gambar

Faizul & Isteri

Kepada anda yang tidak pernah melihat wajah isteri kepada salah seorang ahli kumpulan nasyid Saujana iaitu Faizul Hizal Ghazali atau sinonim dengan panggilan Ley, inilah masanya untuk anda menatap sepuas-puasnya wajah cantik isteri beliau ini.

Walaupun Saujana boleh dikatakan sebagai sebuah kumpulan nasyid yang tak berapa nak popular termasuklah ahli-ahlinya (lainlah yang seorang tu), tapi sekali-sekala kita layan apa salahnya kan. Jadi, layankan sajalah gambar isteri Faizul ni yer. Hehe..

Isteri Faizul

Isteri Faizul

Isteri Faizul

Zon Artis: Eh, gambar Ina Naim & Suhaimi pun ada juga. Kalau macam tu, entri ni dah masuk pakej all-in-one ni. Hehehe.. Oh ya, gambar yang satu lagi tu adalah semasa majlis perkahwinan Azalinor yang juga salah seorang ahli kumpulan Saujana.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Responses to “(Gambar) Faizul Saujana dan Isteri”

  1. fiffy says:

    June 15th, 2009 at 9:08 pm

    yang ne ok sikit…ikut cara yang betul..yang sorang tue plak dah tambah ahli pondan kat msia ne…hehehehehe..jgn mare…

    [Reply]

    kiah comel Reply:

    hahahhahahhahaaaaaaaaa

    [Reply]

  2. cie says:

    June 16th, 2009 at 10:13 am

    tambah ahli pondan kt malaysia…hina kew pondan2 neh…pondan kt malaysia neh sume dh berjaya ada butik,jawatan tinggi dlm gov n swasta..ada gak sumbangan untuk negara cuma sebilangan jew masih kt lorong2..ada hikmah

    [Reply]

  3. zai says:

    June 17th, 2009 at 2:30 pm

    bole tahan istri dia..cntik trtarik..kuikui

    [Reply]

  4. saya says:

    June 23rd, 2009 at 3:45 am

    gambar sanding tu pun ahli saujana gak. Azalinor. nikah awal mei hr tu. isteri org singapore. manis.

    Nama wife Ley, Lia. ley tu doctor. Lia accountant kalau tak silap. lawa2 kan wife diorg? moga kekal bahagia hingga akhir hayat. aminnn

    [Reply]

    chichi Reply:

    bini Azalinor tu adik ipar Fitri UNIC,,,diorang adik bradik memang cantik :)
    dulu pernah bertunang dengan Akbar Brothers~

    [Reply]

  5. miang girl says:

    July 20th, 2009 at 7:48 pm

    suami aku x warak pun… tapi dia x kasi aku letak pic.. dia x kasi org tgok hak dia.. emmm rasanya ok jgk laki aku ni

    [Reply]

  6. rinamyn says:

    July 29th, 2009 at 1:17 pm

    abiss..tuw ler artis namayy ..smuayy org nk tauww cik miang oii..abis yg x artis ni layan jew ler..ekeekekk

    [Reply]

  7. ada aku kesah says:

    March 14th, 2010 at 2:50 pm

    lntak diorang r nk pemes ke x…yg penting pemes x pemes no 2…
    plg pntg ilmu ok…antara byk2 group nasyid..saujana la plg hbt2 krjya mrka…
    kbnykn enjineer…doctor…( yg sorg lg jgn sbt la) 2 pon doktor gk..
    jka nk dbndg artis2 biasa yg x da krjaya masa dpn lgsg 2, ilmu pon stkt spm ja…mna lbh ok?
    pemes atau ilmu ha?
    n 1 lg…pic2 ni bkn daorg yg sgaja ltk2 cni ok…ni mst ada yg sbrkan..tgn2 jht…alah…gpon daowg dah kwen…so…???

    [Reply]

    nur Reply:

    yea…stuju2…sume hebat2 dlm kerjaya…tu yg org pndang….:)

    [Reply]

  8. puan cotcetcotcet says:

    November 16th, 2010 at 1:04 pm

    perempuan yang baik untuk lelaki yang baik jugeee……

    [Reply]

  9. mie says:

    June 17th, 2011 at 5:53 pm

    aku knal aliah,stu skol..dia pon ank doc..kwen dgn doc…brtuah stu bdn…he3

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D