(Gambar) Fahrin Ahmad tayang body kat kolam renang

Tuesday, January 19, 2010 9:26
Posted in category Gambar, Panas

Wah tajuk, bukan main. Huhu.. Sebenarnya tiada apa yang panas pun, saja nak tunjuk beberapa gambar Fahrin Ahmad yang sedang beraksi kat kolam renang dan ianya mungkin gambar lama. Tapi yang mahalnya dengan gambar ni ialah Fahrin Ahmad tayang body tu. Senang cakap, tak pakai baju. Gerenti ramai awek yang akan meleleh air liur bila nengok gambar Fahrin Ahmad ni. Huhu.. Ok la, kitorang malas nak tulis pepanjang sebab cuma nak tunjuk gambar je kan. So kalau korang nak nengok, silakan la yer.

Fahrin Ahmad

Fahrin Ahmad

Fahrin Ahmad

Seksi kan? Huhu..

NOTIS: Sebelum ini kami ada menulis artikel yang bertajuk “(Gambar) Aksi manja Akim bersama reporter lelaki. Ada apa-apa ke?” yang memaparkan 2 keping gambar Akim bersama seorang reporter akhbar yang juga merupakan president kelab GAFIM, namun artikel tersebut telah kami remove diatas permintaan pihak yang terlibat.

Kami juga memohon maaf jika artikel tersebut telah menyebabkan ada pihak yang tidak senang walaupun pada hakikatnya artikel tersebut langsung tiada motif untuk menjatuhkan mana-mana pihak. Dan sebagai web hiburan yang ingin berkongsikan apa sahaja berkaitan artis, maka tidak hairanlah gambar-gambar tersebut terhidang di sini.

Dalam pada itu, kami juga memohon maaf bagi pihak pembaca kami yang telah memberikan komen yang mungkin telah menyinggung perasaan pihak yang terlibat. Oleh itu, kami anggap perkara tersebut selesai di sini. Sekian.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

28 Responses to “(Gambar) Fahrin Ahmad tayang body kat kolam renang”

  1. nena says:

    January 19th, 2010 at 11:57 am

    adoi….gmbr tak blah…aku suke fahrin ni.tp tyg2 bodi ni tak seswai u…………….hehe

    [Reply]

  2. plu sp says:

    January 19th, 2010 at 8:19 pm

    aduh!!!!
    fahrin2.. pa yg engko buat??
    neh bkn setakat awek ja meleleh air liur…
    plu2 tgk pon mesti meleleh pnya…
    sabar ja la…
    awak bkn x tahu..
    dunia skarang kn macam2 hal!!!
    sabar ja la..

    [Reply]

  3. GadisAyu says:

    January 20th, 2010 at 2:20 am

    i suke tgk gambar ni.hye fahrin

    [Reply]

  4. sape2 ajer says:

    January 20th, 2010 at 1:02 pm

    ske ngan fahrin tp x ske la die tgkp gamba dlm kolam renang…hihi

    [Reply]

  5. haniffPLU says:

    January 20th, 2010 at 8:50 pm

    wow!!!! gersang gler tgok body sexy fahrin!! meleleh air liur tgok.. sedap!!!!!

    [Reply]

  6. NoorAfzan says:

    January 22nd, 2010 at 1:21 pm

    ni mesti majalah mangga nih..betul x?
    wakaka~
    trademark tuh..

    [Reply]

  7. ROHAIFI AZRI says:

    January 22nd, 2010 at 3:11 pm

    salam buat sahabat2 seme & admin…
    sorry sesangat coz xsempat nak beronline dan melawat ZA semenjak dua menjak ni…
    .
    Fahrin? Seksi ke?
    Tengok dua gambar yg kat bawah tu, pihak yg menengok mungkin ar merase seksi, tapi si Fahrin tu seolah-olah cam terseksa je menahan nafas supaya bley cover perut boncitnye :-D

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    perghh..pe cer bro?bz memanjang?hahaha

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    biase ar wik…
    :-D

    [Reply]

    mawy Reply:

    bz sebab biznezz kencang skrg nih…huhuu

    ROHAIFI AZRI Reply:

    wik…
    kemane menghilang? :-D

    [Reply]

  8. manis2 says:

    January 22nd, 2010 at 4:33 pm

    pergh..dasat..rugi tok si scha tuh

    [Reply]

  9. sicapek says:

    January 22nd, 2010 at 4:50 pm

    pegidaa mamat poyo nih. dia kan terkenal dengan perangai playboy dia masa uitm dulu. orang yang tak kenal je anggap dia baik dan suci murni. pompuan2 semua berebut nak kan dia sbb hensem n pandai ckp. jgn bersandarkan rupa je.. nnt merana korang.. padan muka. ex-gf fahrin yg pakai tudung sblum LO dulu pun dah pernah merasa ‘tgn’ dia.. cuma tak kecoh je sbb dia bukan artis. mamat ni mmg pandai bermuka2.. masih tak berubah rupanya dia ni… kesian dgn kaum wanita.
    berubah la fahrin oi.. mak engko tu sakit, tak kuar2 spital lagi.. gi jaga org tua dulu baru pikir pasal pompuan.. pompuan pun sama, asal nampak perfect je terus percaya n tangkap lentok. dah terkena baru nak meroyan..

    [Reply]

  10. sizzling_high says:

    January 25th, 2010 at 12:22 pm

    i lap u fahrin….
    huhu…pasni jgnla wat lagu ni…
    tayang2 body…xsesuwei le bro…
    watver..doakan u succes dlm karier…

    [Reply]

    amelia Reply:

    btol3 kiter sedihla bile tgk die camnie kite sokong ape yg sizzling ckp

    [Reply]

  11. WOW says:

    January 27th, 2010 at 8:02 am

    Abang fahrin tyg kan lar lagi body abg tuh best lar rasa cam nak lap jer badan abg tuh

    [Reply]

  12. Pergh says:

    January 27th, 2010 at 10:29 pm

    pergh terasa aq sampai rasa cam nak pegang badan abg fahrin kalo bley nak tgk badan dyer dekat-dekat

    [Reply]

  13. fawzy says:

    January 28th, 2010 at 11:10 am

    alah masa film puaka tebing biru lagi menghairahkan,kain pelikat terbonjol lagi tapi kerajaan tak potong pun adegan tu.Jadi kalau gambar mcm ni biasa aja.Lain kali Fahrin bolehlah buat iklan underware buatan malaysia.

    [Reply]

  14. pugu2 says:

    February 3rd, 2010 at 3:13 pm

    wahh!! i love Fahrin, cuba lihat gambar 5/6 badannya, kuat ,mantap dan ada shape plus bulunyerrr. saya Suka banget dgn Fahrin!!^^

    [Reply]

  15. wikwiki says:

    February 4th, 2010 at 7:46 pm

    kekeke…

    [Reply]

  16. syahzwan says:

    February 5th, 2010 at 12:30 pm

    alaa.. biarla dia nk taynag ape pon… korang ni sd\ke sgat nyibok lar…

    [Reply]

    icyhazel Reply:

    btol tu…

    [Reply]

  17. icyhazel says:

    March 18th, 2010 at 1:06 am

    lawanya body dia…memang encem sgt2. i like it!!!

    [Reply]

    Ellisa Suihana Joffry Reply:

    haha,,
    tol 2…
    delicious beb…

    [Reply]

  18. Ellisa Suihana Joffry says:

    March 28th, 2010 at 4:30 pm

    ermm,,,
    wow,,, fahrin ada taste…
    mesti yummy nyer…

    [Reply]

  19. Fahrin Ahmad Dan Linda Onn Batal Saman | Zon Artis says:

    August 6th, 2010 at 12:56 pm

    [...] ada antara anda yang tertanya-tanya apakah perkembangan terkini mengenai kes saman Fahrin Ahmad terhadap Linda Onn yang mendapat liputan meluas suatu ketika dahulu tu [...]

  20. siti aziz says:

    February 24th, 2011 at 6:47 am

    abang fahrin…kenape buat mcm nie.. tak suke2.. xsesuai.. ha3.. 

    [Reply]

  21. fiqer adudin says:

    March 13th, 2011 at 6:27 pm

    aku nak jilat body dan gigit tetek fahrin

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D