Gambar Erin Malek Bertindik Lidah Dan Mengaku Bertatu

Thursday, August 18, 2011 21:26
Posted in category Bermasalah, Gambar, Gosip, Panas

Dalam rancangan Galaksi TV9 baru-baru ini, Erin Malek telah membuat pengakuan yang dia bertindik lidah. Malah dia tanpa segan silu menunjukkan’nya kepada kamera. Macam gambar kat bawah ni.

GAMBAR ERIN MALIK BERTINDIK LIDAH DAN MENGAKU BERTATU

Selain mengaku bertindik lidah, Erin Malek juga mengaku yang dia bertatu di badan. Oh, sungguh mengejutkan kami. Walau bagaimanapun, Erin Malek menyatakan yang tatu tersebut hanyalah tatu sementara yang senang didapatkan di kedai ‘body art’.

Entah la, kami tak tahu apa yang seronoknya bertindik lidah tu? Tapi kami faham, itu hak masing-masing dan mungkin sekadar suka-suka untuk kepuasan diri sendiri. Pasal tatu tu pulak, harap ianya benar.

+ Updated by Azizwan

P/S: Kalau buat tatu kat badan kereta macam ni takpe.. Nampak menarik..

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Gambar Erin Malek Bertindik Lidah Dan Mengaku Bertatu”

  1. zoull says:

    August 19th, 2011 at 10:29 am

    sepatutnyer sebagai public figure kena tunjuk contoh yang elok untuk para peminat… emmm…

    [Reply]

  2. azrijohan says:

    August 22nd, 2011 at 7:39 am

    aik…cite pasal tindik Erin Malek tapi nape label GAMBAR BOGEL ERIN MALEK lak? hahaha…

    [Reply]

  3. anieyaa says:

    August 24th, 2011 at 8:30 pm

    bahaya betol lah korang nie kesitu pulak…

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D