(Gambar) Datuk K Siti Nurhaliza vs Datuk K Umie Aida

Saturday, October 3, 2009 4:55
Posted in category Gambar, Panas

Majlis pertunangan Umie Aida

Mungkin ada antara kamu yang belum lagi melihat wajah tunang (bakal suami) Umie Aida, siapa lagi kalau bukan Datuk Paduka Khairuddin (Datuk K) kerana pada Majlis pertunangan mereka yang berlangsung baru-baru ini, Datuk K tidak menghadirkan diri. Dan kerana itulah kami tak berapa excited nak letak gambar-gambar Umie Aida semasa majlis pertunangan tersebut kerana ianya kurang mempunyai nilai komersial. Huhu..

Oleh itu, pada artikel kali ini kami akan menyajikan kepada anda semua bagaimanakah wajah Datuk K Umie Aida yang dikatakan pemalu itu (yang ni Umie Aida sendiri yang cakap yer). Dan yang lebih menariknya, gambar tersebut telah dipakejkan dengan wajah Datuk Khalid (suami Datuk Siti Nurhaliza ler, sape lagi kan?). Ini bermakna, gambar tersebut telah menjadi 2 in 1. Sebab tu kami tulis tajuk ala-ala ada fighting gitu. Hehe..

Tanpa membuang masa lagi, jom kenali wajah Datuk K Umie Aida kat bawah ni. Tapi ingat, jangan ada antara kamu yang ‘cair’ sudah.

Datuk K

Ha, itulah wajah Datuk K Umie Aida. Macam, handsome tak? Mestilah handsome kan! Yer la, kalau tak handsome, takkan ler Umie Aida boleh terpikat. Tak gitu? Tapikan, antara Datuk K Siti Nurhaliza dan Datuk K Umie Aida ni, kamu rasa sape lagi handsome? Hehehe..

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

31 Responses to “(Gambar) Datuk K Siti Nurhaliza vs Datuk K Umie Aida”

  1. PakciQue says:

    October 3rd, 2009 at 10:17 am

    Rasanya datuk aku lebih hensem

    [Reply]

    aloqmalai Reply:

    hahahah..sokong3!!!

    **nak kena simpan misai r camni..pompuan skang memandang misai lebih dari segalanya…kui3

    [Reply]

  2. yaya says:

    October 3rd, 2009 at 2:55 pm

    Alahai…nak komen pun sedih…

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    apasal plak nak sodih2 ni yaya? story sket boleh? huhu

    [Reply]

    lidyanna Reply:

    busy body nyerrr….

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    ek? sometime bz body tu ada baiknya.. so, tak salah rasanya aku nak tau apasal dia sedih..
    .
    neway, welcome to de club lidyanna :)

  3. ROHAIFI AZRI says:

    October 4th, 2009 at 2:07 am

    kalau xdapat ‘title’ DATUK pun, dua-dua Datuk K ni mmg dah selayaknya menjadi datuk yang bercucu. Banyak harta, banyak duit… Sape yg xnak jd datinnya… (^_^)

    [Reply]

  4. ahmad norman says:

    October 4th, 2009 at 3:37 am

    diaorg ni kembar tak seriras ke? hahahaha

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    hahahaha.. kembar tak seiras? kalau depa baca komen kamu ni, mau’nye depa tak menanggis smpai kluar air mata darah. hahaha..

    [Reply]

  5. xxpromosi says:

    October 4th, 2009 at 2:46 pm

    aku rasa dua-dua x hensem… hensem lagi datuk aku walaupun umurnya dh mercecah 80 tahun… aku rasa umi dan siti ni mesti berkenan kt misai mamat ni sebab boleh buat perangsang sebab kalau kena misai galak ni mesti tergeliak punya heheheeh… gurau jer… OK selamat hari raya adilfitri maaf zahir batin utk umi dan siti.

    [Reply]

  6. pakngah santan says:

    October 4th, 2009 at 3:41 pm

    dua2 tak hemsem. duit depa juga yang hensem sebenarnya.

    [Reply]

    Ezi Suhaini Reply:

    haaa…betul2 saya setuju. setakat ada misai tapi poket seluar tak kembong, account bank tak berjumlah 7 angka, maka takkan dipandang juga..sebab cukur misai pun belum tentu boleh jadik emas. kwang kwang kwang….gurau melampau pulak!

    [Reply]

  7. sitiummie says:

    October 4th, 2009 at 10:56 pm

    sure le lepas ni berebut2 la nak tayang ‘loaded’.. siti dh dpt jam 250k!, kereta ferarri! bla bla bla… esok2 plak ummie!! jam 300k!, kereta buggati! bla bla bla…tapi ape2 pn dua2 datuk tu dpt kawin anak dara.. anak dara tu plak dpt duit berkepok2, rupa tolak tepi janji kaya beb!!

    [Reply]

    cakklepi Reply:

    betui ka anak DARA???

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    haha.. yg tu kena tanya sendiri kat tuan punya body.. tak pun, kena cuba try test dulu. baru leh tau. huhu..

    [Reply]

  8. Duyung says:

    October 5th, 2009 at 9:05 am

    bulat nye muka… boleh la, dah tak de pilihan….

    [Reply]

    redcherry Reply:

    hahahaha… ya betull… bulat…

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    (bakal datin paduka) umie aida suka yg bulat2 kot. hahaha.. lari..

    [Reply]

  9. cakklepi says:

    October 5th, 2009 at 5:45 pm

    dah jodoh dia…
    bulat2 pun, duit banyak beb!!!!

    [Reply]

  10. pebantah says:

    October 7th, 2009 at 1:14 am

    xbek ouh korang dok ngata..bnde dh jodoh xleh lari…lg pn cm la korang 2 perfact…huhuhu..bnyk2 la mnta maaf kt diorang lik…

    [Reply]

  11. free forex says:

    October 7th, 2009 at 11:20 pm

    Apa yang ada disebalik huruf “K” ?

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    ermmm.. kaya kot? huhu..

    [Reply]

    lazer Reply:

    bkn kaya tapi KEDUT

    [Reply]

  12. aid says:

    October 8th, 2009 at 1:13 pm

    xhensem tak per.. penting ader $$$.. kalo laki hensen xder $$$.. pun tak guna.. bini kene cari $$$ kasi laki makan..

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    betul la tu kot :)

    [Reply]

  13. shasha says:

    October 8th, 2009 at 10:19 pm

    huhuhuh..duit penting.. untung umi n siti

    [Reply]

  14. sal says:

    October 15th, 2009 at 8:55 pm

    yg ptg duit la beb! memang da jodoh dgn si datuk.maksud k 2 kaya la kot,wahahahahaha….

    [Reply]

  15. sandy says:

    April 3rd, 2010 at 6:19 am

    , ensem.macho man : (

    [Reply]

  16. nasron says:

    May 28th, 2010 at 6:35 pm

    rasa pelik lah, naper masih nak panggil Umie Aida dengan gelaran Datin Paduka Umie Aida, sedangkan gelaran diberi oleh Sultan bukannya dapat gelaran dari bersuamikan Datuk Paduka. Rujuk:
    Datin PadukaIn certain states like Johor, Selangor etc., if the recipient of an award which carries the titles of Dato’ or Datuk is an female, then it will carries the title of Datin Paduka. Hence, if a women having a title of Datin Paduka, that means she entitled it for having been a recipient of certain honorary award herself, not her husband.

    [Reply]

  17. mimi83 says:

    June 29th, 2010 at 2:30 pm

    harap muka ja hnsem tpi duit pokai buat apa!! tkkn muka hnsem nk dimkn, klu muka da la x hnsem, duit tk da.. hncurr.. zmn skrg ni, kbnyakan llaki nk ditnggung oleh istri, sbb 2 pilihan umie atau siti x salah.. nk msuk toilet pn pkai duit beb..

    [Reply]

  18. kila fairy says:

    October 4th, 2011 at 8:21 pm

    Siti pun dah kaya sblm kawin dgan Datuk seri Khalid…dah jodoh dia…kita doakan saja kebahagian mereka….

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D