(Gambar) Daphne Iking Mengandung

Tuesday, May 10, 2011 7:32
Posted in category Gambar, General

GAMBAR DAPHNE IKING MENGANDUNG
Credit to tianchad.com

Gambar di atas sudah cukup menjelaskan bahawasanya Daphne Iking sedang mengandung anak pertama hasil perkahwinannya dengan seorang ahli perniagaan, Azmi Abdul Rahman atau dikenali sebagai Joe. Walau bagaimanapun, kami masih tak tahu kandungan Daphne Iking tu pada usia berapa bulan. Kita nantikan penjelasan atau ulasan daripada Daphne Iking ye.

Lagi gambar Daphne Iking yang sedang mengandung kat bawah ni.

GAMBAR DAPHNE IKING MENGANDUNG
Credit to @Beautifulnara

Psstt: Jom ikuti kisah kejayaan mereka ini

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “(Gambar) Daphne Iking Mengandung”

  1. syok.my says:

    May 11th, 2011 at 6:12 pm

    tahniah daphne iking.. tp kan, kan elok kalau pakai baju yg sedap mata ni nengok.. kalau tutup aurat lg elok.. semoga Allah memberi hidayah kepada anda utk lebih mendalami ajaran Islam..

    [Reply]

  2. dahada says:

    May 26th, 2011 at 1:30 pm

    so fast mengandung…sudah buat sebelum kahwin kali ke dua…bila kali ke tiga, ke empat…so cheap and so famous…ha ha ha…no wonder so cepat kahwin dan sanggup membuang diri…business class prostitude..only for rich and famous men…

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D