Gambar Bogel Zul Handy Black Dalam Filem Mantra

Monday, July 12, 2010 8:07
Posted in category Gambar, Panas

GAMBAR BOGEL ZUL HANDY BLACK DALAM FILEM MANTRA

Kami ingatkan Arja Lee sorang je pelakon yang berani berbogel semata-mata untuk memastikan lakonan’nya dalam filem … Dalam Botol nampak real, rupa-rupanya ada lagi pelakon lain yang juga berbogel dalam filem dan pelakon itu ialah Zul Handy Black.

Zul Handy Black dikatakan berbogel di dalam filem lakonan’nya iaitu Mantra arahan Azhari Zain. Motif Zul Handy Black kena berbogel dalam filem tu tak pula kami ketahui. Yang ni, kena tanya sendiri kat Azhari Zain sebab dia pengarah filem Mantra tu.

Lagi gambar bogel Zul Handy Black kat bawah ni. Kalau nak tengok silakan. Kalau tak nak, Aiman tak kisah. Hee..

GAMBAR BOGEL ZUL HANDY BLACK DALAM FILEM MANTRA

Nampaknya, pelakon2 kita sudah berani dengan babak bogel. Adakah ianya sesuatu yang positif atau sebaliknya? Anda tentutakan.

+ Spain Juara World Cup 2010 – Viva Espana!

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

18 Responses to “Gambar Bogel Zul Handy Black Dalam Filem Mantra”

  1. wawa says:

    July 12th, 2010 at 8:14 am

    apabila manusia ber Tuhankan SYAITAN….dah nak kiamat…insaflah….

    [Reply]

  2. IMCurtain.com says:

    July 12th, 2010 at 9:30 am

    Gambar Bogel Zul Handy Black Dalam Filem Mantar | Zon Artis…

    Gambar bogel Zul Handy Black dalam filem lakonan’nya iaitu Mantra….

  3. mantra says:

    July 12th, 2010 at 11:27 am

    erm yang patut insaf sapa yang melakukan 
    si pelakon hanya menceritakan, kepelbagaian karenah mereka yang masih tidak lagi xdapat mencelikkan mata kerana nafsu dan hasutan si setan. dia bogel ker? nie la manusia ada jak salah dia pakai la suar p suar tu warna kulit len kali guna la mata tu elok2, kritikan yang …

    [Reply]

    insan Reply:

    dalam ISLAM, matlamat tidak mengHALALkan cara. fahami betul2 apa yg sy cuba sampaikan.

    [Reply]

  4. keyboard says:

    July 12th, 2010 at 12:54 pm

    “adakah ianya sesuatu yang positif atau sebaliknya? Anda tentutakan.”

    Kenapa bengap sgt pertanyaan??? kanak2 yg belum mumaiiyiz pun tau bogel tu tak elok..

    [Reply]

  5. Wawa~* says:

    July 12th, 2010 at 3:19 pm

    motif orang2 islam pun dah kepala x berapa nk betul???
    gilos

    [Reply]

  6. JANDA BERHIAS says:

    July 12th, 2010 at 9:34 pm

    dh tak reti pikir dosa & pahala dh…

    [Reply]

  7. Ubat Kuat says:

    July 12th, 2010 at 9:35 pm

    Ni la artis Malaysia nk popular cepat akan telanjang….

    [Reply]

  8. RAHSIA MALAM ISTERI says:

    July 12th, 2010 at 9:37 pm

    apa la..berlakon pun nk telanjang nk kena potong anu kot…kena kuat kuasakan cm tue..baru padan muka..

    [Reply]

  9. Ubat Kuat says:

    July 12th, 2010 at 10:09 pm

    nk telanjang baik terus telanjang di khalayak ramai…

    [Reply]

  10. mantraWTF! says:

    July 13th, 2010 at 10:45 am

    tak perlu la telanjang mcm ni..otak letak kat lutut, bangang

    [Reply]

  11. geget says:

    July 15th, 2010 at 1:33 pm

    nak merase jd baby smula kot…ha3

    [Reply]

  12. rani says:

    July 16th, 2010 at 5:47 pm

    woi korang semua..pergilah ke blog “tafsiran alquran” ke fardu kifayah ke..tkyah nyebuk sini..berpura2 alim..ngaju jelah korang sgt tksub dgn blog ni..kan?kan?kan?

    [Reply]

  13. uba says:

    July 16th, 2010 at 10:24 pm

    baguslah ada kemajuan di kalangan artis Malaysia…semuga lebih ramai lagi yang telanjang dpn kamera…dan buat adegan panas di atas ranjang sekali….boleh lah lawan hollywood..tabik spring Handy, Arja dan siapa2 yg sewaktu dgn nya…

    [Reply]

  14. LangsuirLiar says:

    August 3rd, 2010 at 1:48 pm

    Apa la korng dia bogel bukan menunjuk kemaluan dia … kalau gambar/video sex melayu malaysia/singapura korang semua suka.. malahan korng sendiri buat dengan bosia yg ada. tolong Ikut asal usul cerita la …mereka hanya pelakon bukan nya realiti hidup.. Mereka hanya ingin menhidupkan cerita Mantra itu saje.. Macam mana Melayu nak maju kalau yg sekelilingnya hanya tau menuding jari saja… cuba kalau jari itu menuding ke arah kamu balik apa reaksi anda????

    [Reply]

    kontol Reply:

    bangang gler nko ek…jahil agame kot….cbe blajo balik pendidikan islam….yg haram tetap haram….jgn jadikan yang haram itu halal…nak maju melayu pon x yah la nak bogel2….kite ni bertamadun…bodo kalo nak bogel dpan orang…kalo nak bogel pon gi r bogel sorang2…nak tunjuk mnde…tu r masyarakat skunk byk jahil ilmu agame…soh bce quran x nak…tau bukak zon artis je…ish3…ble la malaysia nak maju…artis2…mentaliti ibarat manusia zmn jahiliyah..beromen sane sini…adoi….ape nak jadi..insaf2 je la….dunia dah akhir zaman…

    [Reply]

  15. juki says:

    September 12th, 2010 at 11:39 pm

    mengapa artis malaysia jdi cm ni? mungkin mereka dh rse t’lalu berani..pape p0n ingtlh akhrat!

    [Reply]

  16. mikah says:

    April 15th, 2011 at 1:11 am

    entahlah…

    pelikkk! rasanya tak ada yang akan berani buat macam ni. pelakon perempuan tak buat pelakon laki2 pulak yg naked ni pehal?? x perlu lah sampai nak bogel2 hanya beralasankan nak hidup watak bagai! x sesuai. Filem kat Iran boleh je menang award pakai tutup2 segala siap tak sentuh2 lagi. tak faham…

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D