Gambar: Azza (Elite) & Azlan Selamat Diijabkabulkan

Sunday, April 1, 2012 19:57
Posted in category Gambar, General

GAMBAR PERNIKAHAN AZZA ELITE

First of all, tahniah kami ucapkan kepada Azza (Elite) atau nama sebenarnya Nor Azzarima Zawari kerana telah sah bergelar isteri kepada Azlan Zulaily setelah 7 tahun hidup solo selepas kegagalan perkahwinan terdahulu (yang pertama).

Pernikahan berlangsung di Masjid Bukit Antarabangsa, Ampang dan mereka dinikahkan oleh Imam masjid tersebut iaitu ustaz Hakim Abdul Rahman sekitar jam 5.30 petang. Azza dan Azlan sah menjadi suami isteri dengan 3 kali lafaz.

GAMBAR PERNIKAHAN AZZA ELITE

Pada majlis itu, pihak lelaki membawa sembilan dulang hantaran yang antaranya terdiri daripada beg tangan, buah-buahan, Al-Quran, coklat, cincin, manisan serta emas kahwin berjumlah RM300. Pihak Azza pula membalas sebanyak 11 dulang hantaran antaranya minyak wangi, sirih junjung, buah-buahan, cincin dan set persalinan. Wang hantaran pula sebanyak RM10,000.

GAMBAR PERNIKAHAN AZZA ELITE

GAMBAR PERNIKAHAN AZZA ELITE

GAMBAR KAHWIN AZZA ELITE

GAMBAR KAHWIN AZZA ELITE

Sekali lagi, tahniah kami ucapkan kepada Azza dan Azlan kerana telah sah bergelar suami isteri. Kami doakan semoga perkahwinan ini akan berkekalan buat selamanya dan dikurniakan zuriat yang soleh. Selamat berbahagia.

Foto: GUA & mStar

Psstt: Memang cantiklah kereta terbaru keluaran Proton ni~

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Gambar: Azza (Elite) & Azlan Selamat Diijabkabulkan”

  1. adam narzuan says:

    April 2nd, 2012 at 12:40 pm

    moga kekal ke anak cucu.. tahniah azza..

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D