(Gambar) Ashraf Sinclair dan Bunga Cinta Lestari semasa berbulan madu

Thursday, July 16, 2009 2:09
Posted in category Gambar, Panas

Seketika melihat gambar-gambar yang ingin kami sajikan di bawah ini iaitu gambar-gambar ketika Ashraf Sinclair dan juga isterinya, Bunga Cinta Lestari berbulan madu, agak terkesima juga kami seketika dengan koleksi gambar tersebut.

Apa tidaknya, pakaian yang dipakai oleh Bunga Cinta Lestari agak terlebih sudah walaupun kami sedia maklum yang BCL sememangnya suka tampil dengan imej seksi. Tapi bila dah sampai hanya memakai baju dalam dan seluar dalam sahaja. Apeke jadah?

Jika anda tak percaya, apa kata anda lihat sendiri gambar-gambar di bawah ini.

Ashraf Sinclair dan Bunga Cinta Lestari

Ashraf Sinclair dan Bunga Cinta Lestari

Ashraf Sinclair dan Bunga Cinta Lestari

Ashraf Sinclair dan Bunga Cinta Lestari

Ashraf Sinclair dan Bunga Cinta Lestari

Ashraf Sinclair dan Bunga Cinta Lestari

Ashraf Sinclair dan Bunga Cinta Lestari

Ashraf Sinclair dan Bunga Cinta Lestari

Ashraf Sinclair dan Bunga Cinta Lestari

Zon Artis: Entah la..

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

48 Responses to “(Gambar) Ashraf Sinclair dan Bunga Cinta Lestari semasa berbulan madu”

  1. Kill-Vearn says:

    July 16th, 2009 at 2:35 am

    ni bukan melayu dah.. bukan Islam da.. ape la smua bukak baik bukak trus smua… ape nak jadi dunia kini… ~.~

    [Reply]

    zai Reply:

    btul tu..baik bukak sume jer..kuikui

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    si BCL tu segan nk buka semua kot sebab aku tgk nasi lemak dia tak berapa nk mahal.. kalau tambah harga sket, rasanya tak payah suruh kot.. adeh, apa aku merepek ni? larikkk..

    [Reply]

    Kill-Vearn Reply:

    aku sokong.. hahaha.. nasi lemak 20sen aje.. hahaha.. erm wan letak la aku nya iklan kat sini.. huhu

    [Reply]

    Admin Zon Artis Reply:

    nak letak ads yer.. tunggu result contest keluar nanti.. kalau ada rezeki menang, dptlah letak iklan kat sini selama 30 hari without any fees :)

  2. aloqmalai says:

    July 16th, 2009 at 7:05 am

    weeewwwiitttt!!!
    jadah apanya ni???…harap muka ja lawa..badan x pandai jaga…tu pun nk tayang2 lg…hahahaha
    **sori r BCL..lu lawa bila pakai baju pnuh ja,bila b*k*n*, still got room 4 improvement..huhu

    [Reply]

    aloqmalai Reply:

    ikhlas dari peminat setia…aloqmalai..haahhaha

    [Reply]

  3. harunn says:

    July 16th, 2009 at 10:35 am

    body dia out la

    [Reply]

  4. Bangau says:

    July 16th, 2009 at 11:05 am

    uk patut husband bimbing isteri..nie mcm ashraf tak jlnkan tanggungjwb sbg husband..moger terbuka hati bcl pakai sopan sket..

    [Reply]

  5. Sang Mi says:

    July 16th, 2009 at 11:07 am

    aloha aper sudah jadi nie..

    [Reply]

  6. ayuDear says:

    July 16th, 2009 at 11:08 am

    hadeiiii.. dah x tercover dah.. mencik3x..

    [Reply]

  7. Mr.Bintang says:

    July 16th, 2009 at 12:59 pm

    adoi.. kalau aku jgn harap la nk bini camtu.. x cium bau syurga langsung.. huuuu..~
    insap la…

    [Reply]

    Mr.Bintang Reply:

    ngeee.. BCL isap rokok selamber jer.. ape nk jadi da..

    [Reply]

  8. harun says:

    July 16th, 2009 at 7:03 pm

    dulu sebelim kahwin diorang beromen sakan tepi pantai
    , nasib baik baik lepas kahwin tak bikin tepi pantai , kalau tidak lagi haru biru
    , pompuan orang indon , laki orang barat , apa diorang kisah

    [Reply]

  9. kreemix says:

    July 16th, 2009 at 9:43 pm

    biarkan lah…kan mereka bebulan madu
    yg kita pakat dok dengki tu buat apa…ada gambar tenguk…ada keyboard taip jer lahh
    jangan dok maki cerca pasangan tu pulak

    [Reply]

  10. shah says:

    July 17th, 2009 at 10:09 am

    iskh,34x

    [Reply]

  11. azizan4444 says:

    July 17th, 2009 at 9:10 pm

    gler rrrrr..aku suke.haha..tp nmpk kurang mntp la bunga..erm sesuai la ngn asyraf tu..

    [Reply]

  12. zaika says:

    July 17th, 2009 at 10:18 pm

    tak pe la laki dia yg tanggung dosa….issk…

    [Reply]

  13. ariey says:

    July 18th, 2009 at 12:27 pm

    Ashraf Sinclair suami yang dayus biar isteri menunjukkan aurat kepada orang ramai..apela nk jd dgn ko ni.

    [Reply]

  14. maz says:

    July 19th, 2009 at 11:06 pm

    nauzubillah..apa nak jadi la korang due org ni..mcm ni ker seorg suami nak didik isteri…kau memang xtahu malu la asyarafn bunga

    [Reply]

    common people Reply:

    don’t say like that,,,coz ur eyes seen that picture too…
    subhanallah…

    [Reply]

  15. ain_8522 says:

    July 19th, 2009 at 11:19 pm

    sedihkan.. tengok orang islam semkn daring mcm tu.. Ya Allah jauhkanlah bala terhadap kami… bukakanlah pintu taubatMu ya Allah

    [Reply]

  16. PenCAcAi says:

    July 20th, 2009 at 11:33 am

    ni dah kira telanjang habis dah ni…
    patut laa ko duk indonesia…ce duk mesia pastu g PD camtu…habis laa ko bang..

    [Reply]

  17. miang girl says:

    July 20th, 2009 at 7:29 pm

    alah.. dia suka mcm tu apa ko rang susah.. ashraf tu pun bukan betol sgt.kepala masuk air… hahaha

    [Reply]

  18. ilhamputra says:

    July 21st, 2009 at 8:43 pm

    ish3.teruknye.ni style ape ni

    [Reply]

  19. Anep says:

    July 25th, 2009 at 8:49 am

    ish wat malu jer..

    [Reply]

  20. (Panas) Lagi gambar Bunga Cinta Lestari berbikini | Zon Artis says:

    August 12th, 2009 at 1:11 am

    [...] ini semasa dia dan suaminya, siapa lagi kalau bukan si Ashraf Sinclair tu berbulan madu (nak lihat? klik di sini). Kali ini sekali lagi kami paparkan kepada anda dengan beberapa gambar seksi’nya yang sedang [...]

  21. nana says:

    August 18th, 2009 at 11:31 am

    neraka jahanam la kamu berdua..

    [Reply]

  22. rossa says:

    August 20th, 2009 at 11:10 am

    bogel jer lagi bagus

    [Reply]

  23. mashimaro says:

    September 2nd, 2009 at 11:05 pm

    ya allah.. nape la asyraf ni x bimbing isteri langsung..
    dayus btol bia isteri pakai cam tu.. nauzubillah

    [Reply]

  24. Hamba Allah says:

    September 11th, 2009 at 8:08 am

    Assalammualaikum,saya kesian & sedih melihat mereka begini rupa.Sesungguhnya kita hanya menumpang di Dunia ini,jadi buat lah perangai yang elok.

    [Reply]

  25. kikilala says:

    September 17th, 2009 at 10:40 am

    aku suka tgk bikini dia,.. agak2 berapa k untuk koleksi bikini dia yer?
    atau bcl nak kita ingat dia sebagai pengumpul coli n sependa terbanyak kot,.. ke sponsored je tuh?

    cantik pose yg diorg ambil,..tempat pun cantek giler,…pengantin pun sweet,..suka sgt,.. rasanya kalau untuk koleksi peribadi takpe la,.. tapi baik takyah la,.. kot2 tersebar mcm ni,..buat malu jek,.. mgkin bcl bangga kan,.. tapi orang ramai tak suka coz u all islam,.. orang d malaysia ni bertamadun,…
    apapun gaya rambut tu memang cun,.. ok selamat berbahagia bcl, ashraff,..

    [Reply]

  26. sajenakcbuk says:

    October 14th, 2009 at 4:12 pm

    Ya Allah..Nape la dorg ni..
    BCL tu xtau tang mn nk kata seksi..Asraf tu xtau la t’liur tang mn..da dedah2 sakan camtu…Ish3x…Untung pd sape yg mlihatnya..Pape pun..sedey sgt tgok pngantin b’2 ni tau b’bulan madu..wlupun nikah utk halalkan yg haram..tp klu keje cam gini jg..urmmm..sama jer..Asraf bimbing skit wife tu..nak dedah camtu wat kat umah je la..lg best…lg sexy…n lg hot…bkn ape…geli cek tgok ai…

    [Reply]

    nurnatasha Reply:

    betul tu…saya pun geli mlihat….ashraf bimbinglar wife awk tu spaya ke jlan yang bnar…jgan lar sampai sesat entah ke mana…klau nak honeymoon pun…klau lar di tepi pantai…pkailah seluar pendek dan baju t-shirt…kan elok dipandang…ni dah kena kutuk…husband ensem..bini comel…tapi klau bdan si bini..x pandai nak jaga..klau husband okay…

    [Reply]

  27. bunga citra lestari says:

    February 28th, 2010 at 11:12 pm

    sesungguhnya kita hidup cuma sebentar,kok tetaga teganyanya aurat dilihatkan, semoga cepat sadar

    [Reply]

  28. gsp says:

    February 28th, 2010 at 11:20 pm

    semoga cepat sadar, sebetulnya bcl tersesat tidak tau jalan, ya Allah sadarkanlah dia

    [Reply]

  29. nurnatasha says:

    May 2nd, 2010 at 4:50 pm

    baek bukak sume….x payah tutup2 dah…ko ni ashraf….x reti nak bimbing wife langsung…bini org indonesia…laki orang barat….bimbinglah sikit….klau nak honeymoon pun boleh…tapi jangan lar sampai pkai coli dan spenda..pkai lar sluar dlam…baju t-shirt…kan elok dipandang..jangan lar sampai bukak mcam ni..kan orang dah kutuk….ashraf…saya tau wife awak suka akan pkaian sexy…tapi suruhlar BCL tu insaf ya….awak pun b imbinglar dia…jangan sampai sesat entah ke mana…

    [Reply]

  30. budi-prasetyo says:

    June 5th, 2010 at 8:55 am

    halo apa khabar dunia film met pagi aja saqlm buat bunga cinta selalu buat fans club apa khabar kastanya mau bikin anak sama mas asklair asrof semoga dapat momongan anak 2 anak cukup l?/p sama saja ok salam buat semua fans salam sayng selalu ok manis cantik ……………………….????????//harap maklum ?????????/mohon konfirmasi ok trim dari fans ank manuksn sari……………………????///mohon konfirmasi …………..????????????

    [Reply]

  31. pippo says:

    September 1st, 2010 at 11:39 am

    ala…relax la..
    lu semua jelous ke?

    [Reply]

  32. yaya says:

    October 19th, 2010 at 10:57 am

    ni la nmnyer syg isteri bogel² kan hu³

    [Reply]

  33. lilongki says:

    March 27th, 2011 at 11:16 pm

    astagfirullah!!!!…knpa lah ashraf buat bagini nie…sedih betul lah nak tgok!!!…:-(mungkin ashraf x ready lei jdi suami bunga

    [Reply]

  34. lilongki says:

    March 27th, 2011 at 11:19 pm

    kita org x jelous lah..ini bukan perbuatan orang islam…tow??
    !!

    [Reply]

  35. lalneyjay says:

    July 11th, 2011 at 11:22 pm

    so hot la u BCL!!!!

    [Reply]

  36. puan cotcetcotcet says:

    October 28th, 2011 at 4:34 pm

    banyak sungguh koleksi bikini si Bunga Taik Ayam ni ek..???

    [Reply]

  37. acer hp says:

    November 15th, 2011 at 7:49 pm

    dorg pakai apa..itu dorg punya suka la..jgn samakan diri korang dgn dorg..at least dia show identiti dia sebenar..bkn such sesetengah org..nmpk ja alim..baju ja tutup aurat klu ble dr kaki smpai kepala but gaya & kelakuan Hantu pun takut….tgk ja kes2 buang baby yg berleluasa d malaysia nii..

    [Reply]

  38. dayen says:

    February 4th, 2012 at 4:13 am

    ni yang ngomong orang malaysia semua ya, saya sampe bingung bacanya. orang malaysia shock liat begituan?

    [Reply]

  39. LOL says:

    March 28th, 2012 at 2:45 am

    erk u malays keep saying her not islam lah too overexposed la..but in fact ikr u r enjoyin to see the pics. be open minded la. we live in the 21st century. no wonder malay never progress. so kolot minded. give some ppl space. don like don look la. who are u to judge?

    [Reply]

  40. Bunga Citra Lestari says:

    October 31st, 2012 at 5:05 pm

    aduh! Bunga sangad cantik tapi ini sudah melebih… nape sih! kan cantik jika kamu lebih sopan :)

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D