(Gambar) Anak ke-2 AC Mizal & Emylia

Tuesday, June 16, 2009 10:19
Posted in category Gambar

Ini adalah anak ke-2 AC Mizal dan Emylia Rosnaida, iaitu kakak kepada Emelda Rosnaida yang baru sahaja mendirikan rumahtangga bersama Adlin Aman Ramli. Hahaha.. Sekali bagi keterangan, semua nama nak disebut. Ye la, takut-takut ada yang tak kenal kan. Jadi, apa salahnya Zon Artis tulis macam tu kan. Tapi kalau masih tak tahu juga, tak dapat la kami nak nolong. Hehe

Jom layan gambar anak AC Mizal dan Emylia Rosnaida kat bawah ni:

Anak AC Mizal & Emylia

Wah, kamu perasan tak yang tilam anak AC Mizal tu ada lambang Louis Vuitton (LV)? Brand favorite orang kaya-kaya tu. Bertuah badan yer, kecik-kecik lagi dah dapat pakai brand LV. Tapi kami tertanya-tanya juga, adakah tilam brand LV? AC Mizal, any comment?

Zon Artis: Oh ya, dah lama tak dengar pasal gelang edymium kan? Iklan “anak engkau ke Nawi.. Kerja apa sekarang dia?” pun dah tak keluar TV lagi dah. Takkan dah gulung tikar?

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “(Gambar) Anak ke-2 AC Mizal & Emylia”

  1. broSKL says:

    June 16th, 2009 at 11:21 am

    first..!!!!!

    cam dah besa je ank dia ni..bpe umr dia ni..comel la..erm bkn tilam la sarung je..hehe..

    [Reply]

    Admin Zon Artis Reply:

    dr sumber yg boleh dipercayai, anak ke-2 ac mizal ngan emylia ni lahir pd tahun 2008. that’s mean, umur anak ac ni dah nk masuk 2 tahun. anyway, memang nk cakap sarung tilam, tp alang2 dah tulis tilam, biarkan je lah. kot2 pakej all-in-one. hehe..

    [Reply]

  2. zai says:

    June 17th, 2009 at 2:34 pm

    comel gak anak dia ni..mate mcm AC skit..
    tembam mcm Emylia..hoho..

    p/s: skli bukn anak dia..kihkih..

    [Reply]

  3. adol says:

    June 28th, 2009 at 11:52 pm

    tahniah la….

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D