(Gambar) Anak gadis Rosyam Nor

Monday, November 9, 2009 9:35
Posted in category Gambar

Anak gadis Rosyam Nor

Sebelum ni memang agak payah untuk kita melihat koleksi gambar yang melibatkan Rosyam Nor dengan keluarganya kerana Rosyam Nor sendiri pernah mengeluarkan kenyataan yang dia enggan melibatkan keluarganya (lagi-lagi isteri tercinta beliau) dalam dunia glamour. Kiranya dunia hiburan la tu.

Namun kali ini gambar 2 orang anak gadis Rosyam terlepas juga ke alam maya ini sekaligus memberi ruang kepada semua peminat bang Rosyam mengenali wajah anak gadis beliau. Hehe.. Abang Rosyam jangan risau la yer sebab gambar-gambar tu bukannya gambar panas pun. Biasa-biasa je. Hehe..

Anak gadis Rosyam Nor

Anak gadis Rosyam Nor

Anak gadis Rosyam Nor

Anak gadis Rosyam Nor

Anak gadis Rosyam Nor

Anak gadis Rosyam Nor

Anak gadis Rosyam Nor

Macam, cun tak anak bang Rosyam kita ni? :)

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

36 Responses to “(Gambar) Anak gadis Rosyam Nor”

  1. aloqmalai says:

    November 9th, 2009 at 9:43 am

    wooowwww!!!!!

    [Reply]

    Admin Zon Artis Reply:

    apa yg woooww tu aloqmalai? :)

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    rosyam yg wooowwww!!!! :-D

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    rosyam mmg sntiasa wooow…

  2. mawy says:

    November 9th, 2009 at 9:56 am

    dah tengok dah nih admin….ok lah tue anak dia…nak kate cun pun tak juga..sedang2 je…depa kembar ke…sama je aku tgk..

    [Reply]

    Admin Zon Artis Reply:

    takpe.. maybe masih ada lg readers ZA ataupun visitor ‘sesat’ yg tak tgk lg gambar ni. so, boleh la diorg layan gambar anak rosyam ni.. bak kata bijak pandai (admin la tu), sharing is caring. hehe..

    [Reply]

    mawy Reply:

    a’ah…tapi memang gambar nih masih fresh lagi admin…
    .
    ehem,sape visitor ‘sesat’ tuh, hehehehe…apa lagi kwn2 marilah teka…

    [Reply]

    Admin Zon Artis Reply:

    hahaha.. visitor ‘sesat’ tu refer utk visitor organik atau dlm erti kata lain pelawat yg datang dr enjin carian.. yg ni tgk Support This Google: kat atas tu sudah. hehehe..

    wikwiki Reply:

    aku baru 1st tyme tgk daa…thanx admin..

    layaaannn..hihi

    ROHAIFI AZRI Reply:

    ceeewaaahhhh! wikwiki mmg pandai mengambil hati admin…

    Admin Zon Artis Reply:

    hahaha.. ada2 je bro Rohaifi ni.. neway, layan jgn tak layan wikwiki :)

    wikwiki Reply:

    aiseyh..mana ada amik atie sesape..hihi aku memang tak penah tgk pic ni arr bro ro..hihi

    ROHAIFI AZRI Reply:

    xpe mawy, mebi ada yg blom nengok…
    betul ar, xar cun sgt pun.. tahap biase2 je, kat luar sana ramai lagi yg cun melecun…

    [Reply]

  3. ParlieWalla360 says:

    November 9th, 2009 at 10:46 am

    Perrghh…Cun gila tu….mesti ramai yang berkenan kat anak rosyam ni..mungkin satu hari nanti bleh jadi pelakon terkenal….

    [Reply]

    mawy Reply:

    a’ah….cun jugalah kadang2 bila tgk…kalau anak2 dia belakon,nanti ada org jeles pulak kata tumpang populariti rosyam..

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    emmm… bile lagi nak tumpang ‘nama’ bapak. Anak Yusof Haslam pun dah bergelar pelakon & pengarah. Anak ND Lala dah jadi pelakon & penyanyi. Anak Aznah Hamid pun dah berlakon. Dan ramai lagi anak artis yang ikut jejak langkah mak bapaknye utk terjun ke dunia seni…
    .
    “mana tumpahnye kuah kalau xke nasi”

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    rosyam nor bagi ke anak die berlakon? kata taknak libatkan anaknya ke dlm dunia glamor yng penuh dugaan tu (yea kea??ntah aku bkan artis)
    tp kalau anak die brlakon..brlakon watak bergaduh aku sokong..just lyke her father…

    i lyke babeh…

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    tapi kalo anak dia blakon pun, anak dia dah memiliki ‘tapak’ yang kukuh, yang telah dibina oleh bapaknye…
    .
    tentu rosyam akan guide anak dia leklok… Macam gak siti nurhaliza, abg dia si Ayie terlebih dulu terjun ke dunia seni menjadi artis, so kita bleh tengok, kerjaya siti serta peribadi dia ok coz abg dia jaga dia… Kalo Ayie tak jaga, rasenye ntah brape ramai VVIP ar ‘ngap’ siti! :-)

  4. joyah says:

    November 9th, 2009 at 10:58 am

    wah dah beberapa hari x masuk ZA ni dah lain dah….mmg cantik anak rosyam ni….mgkin blh jadi generasi baru artis ni….itu pn klu da bakat mcm bapak nyer

    [Reply]

    Admin Zon Artis Reply:

    apa yg lainnya tu joyah? nak tahu juga ni. huhu..

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    kak joy,
    lain yng mcmmane tu?baik ke buruk??
    lama tak melawat za..ke mane?

    [Reply]

    Admin Zon Artis Reply:

    joyah sibuk la tu.. kan joyah? hehehe :lol:

    wikwiki Reply:

    kak joy memang bz semangkuk :)

    joyah Reply:

    hehe..x aa… joy cuti sakit laaa……dah 3 hari x datang keje ……..

    wikwiki Reply:

    ooo..kak joy mc hek..
    hehe..jaga kesihatan yea..lagi2 ni musim tngkujuh ni

    joyah Reply:

    yer la dah byk info…lain yg ker arah baik……makin bagus ZA…..

    [Reply]

  5. Propito says:

    November 9th, 2009 at 12:33 pm

    Lawa gak, huhuhu.. Dugaannnnn..
    Tahan zat oiii.hahaha

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    zat ape yg ditahan tu Propito…? :-D

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    zat??adoi..mcm aku jea tertinggal bab pepatah baru melayu nih..hahaha

    [Reply]

  6. shasha says:

    November 9th, 2009 at 4:39 pm

    not bad… pakaian pon sempoi je…

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    uiks… mmg ar pakai sempoi je…
    seme yg datang majlis tu pun sempoi2 je… xkan nak pakai gaun kot… huhu… :-)

    [Reply]

    joyah Reply:

    bapaknyer pn sempoi……mcm suma anak2 org kaya jer…..

    [Reply]

  7. arieza says:

    November 9th, 2009 at 11:22 pm

    sweet gile muka anak2 dia.. sempoi mmg sempoi! cool!

    [Reply]

    joyah Reply:

    sweet jer x ar tahap gile…hehehe

    [Reply]

  8. nena says:

    January 21st, 2010 at 12:18 pm

    jgn bukak2 seksi2 yee….nasib le bertutop sket…

    [Reply]

  9. FeezMior says:

    August 25th, 2010 at 5:21 pm

    wuuu..tak sangka,mmg cun..dlu2 ingtkn si liyana jasmay tu anak abg rosyam..rupa2nya anak org lain..hahaha…

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D