(Gambar) Aksi Panas Maya Karin & Aaron Aziz Di Atas Katil

Thursday, April 28, 2011 22:28
Posted in category Gambar, General, Panas

GAMBAR MAYA KARIN DAN AARON AZIZ DALAM FILEM OMBAK RINDU

Jangan terkejut! Gambar yang anda lihat ini hanyalah lakonan semata-mata dan ianya merupakan antara babak yang akan anda lihat dalam filem yang diadaptasi dari sebuah novel iaitu Ombak Rindu. Filem ini diarahkan oleh Osman Ali.

GAMBAR MAYA KARIN DAN AARON AZIZ DALAM FILEM OMBAK RINDU

Alang-alang dah tunjuk gambar, berikut sinopsis filem Ombak Rindu ni:

Izzah (Maya Karin), gadis yatim piatu yang kematian ibu dan ayah akibat kemalangan jalan raya. Justeru itu, ayah saudaranya, Taha, mengambil tugas memelihara Izzah. Pada masa sama, Pak Cik Taha banyak berhutang. Disebabkan kesempitan wang dia sanggup menjual Izzah kepada seorang tauke kelab malam.

Di situlah dia berkenalan dengan seorang pelanggan bernama Hariz (Aaron Aziz). Hariz sanggup ‘membeli’ Izzah dengan harga yang mahal dari tauke kelab itu dan mahu membawa dia keluar dari neraka jahanam itu. Atas permintaan Izzah, akhirnya Hariz berkahwin dengan Izzah, tetapi dengan syarat semuanya mesti dirahsiakan.

Kehadiran Mila Amylia (Lisa Surihani), anak Tan Sri Rashdan, model dan pelakon terkenal akhirnya menggugat kebahagiaan Izzah dan Hariz. Apakah mereka bermadu?

Filem ini diterajui oleh Aaron Aziz, Maya Karin, Lisa Surihani, Bront Palarae, Julia Ziegler, Azizah Mahzan, Zaidi Omar, Normah Damanhuri, Fauzi Nawawi, Nadia Nisa, Mislina Mustafa, Kamarul Hj Yusof dan Yap Leong Chai.

GAMBAR MAYA KARIN DAN AARON AZIZ DALAM FILEM OMBAK RINDU

GAMBAR MAYA KARIN DAN AARON AZIZ DALAM FILEM OMBAK RINDU

GAMBAR MAYA KARIN DAN AARON AZIZ DALAM FILEM OMBAK RINDU

GAMBAR MAYA KARIN DAN AARON AZIZ DALAM FILEM OMBAK RINDU

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

17 Responses to “(Gambar) Aksi Panas Maya Karin & Aaron Aziz Di Atas Katil”

  1. El says:

    April 28th, 2011 at 11:54 pm

    somehow…maya karim xdak aura nak jadi kampung girl macam izzah…. maybe org lain sesuai…

    [Reply]

    fyfy husna Reply:

    yer la…xsesuai lngsung..

    [Reply]

    minstal fan Reply:

    kalu lisa dan maya tukar watak sy rasa ok lg kot…….

    [Reply]

  2. eyra says:

    April 29th, 2011 at 10:44 am

    ala…scene dlm Mantra lagi hot hahahaha

    [Reply]

  3. cherry says:

    April 29th, 2011 at 11:31 am

    diaorg bermadu (if i’m not mistaken)..
    aku pnah baca novel nih dlu..
    :)

    [Reply]

  4. chikaro says:

    May 3rd, 2011 at 9:15 pm

    muka maya karin cam urban..xssuai watak kampung..

    [Reply]

  5. hantu novel says:

    May 12th, 2011 at 12:03 pm

    dorg x bermadu lah… hampir je…..
    watak izzah lebih sesuai d pegang oleh tizz zaqyah. heronya tu …ngam da.
    Tp…. kita tgk dulu la kan, manatau maya blh hidupkan watak izzah ni.
    x sbr rasanya mau tgk filem ni. hrp2 filem ni BERASA seperti novel nya.

    [Reply]

    fyfy husna Reply:

    dorg brmadu la…mila & hariz dpat ank nma armand..tp dorg brcerai masa mila tgh mgndung..pastu mila bawa diri..ingt x???sapew bca msty ingt… B)

    [Reply]

    rose Reply:

    yup btol tu…dlm novel diorg bermadu… tp xtau lah jln cite filem ni same ke x ngn versi novelnye. (^^)

    [Reply]

  6. sandy says:

    July 3rd, 2011 at 12:42 pm

    best nvel ombak rindu….adakah citer nieh sama dgn jln cter dlm nvel???tp wtak izzah mmg nmpak x ssuai dgn maya karin…apa2 hal pun..tnggu n lihat je….hurmmm……citer nieh smpai nvel rindu cintaku ke,cinta tiada akhirnya ke…or…….stakat nvel ombak rindu je??huhuhu……..

    [Reply]

  7. rez says:

    October 19th, 2011 at 12:56 pm

    suka filem ni..ermmmm….cuma ada la beberapa part next time sy cdngkn supaya adegan2 mcm cth atas katil tu..jgn smpai dedah aurat wanitanya..mcmm keterlaluan..and bersentuhan kulit lelaki pompuan tu..mcm lain la rasa..apapun ni cuma pandangan sja..nice story..)

    [Reply]

  8. queen qinsella says:

    October 30th, 2011 at 12:28 am

    adegan nie dasyat lah…
    tpi, citer nie bgus..

    [Reply]

    ana Reply:

    saya adalah pminat nvel sdr fauziah tp sy sdih pmilihan watak izzah… tdk sesuai lgsung gadis lepasan spm yang tulus,mulus dan suci….kalau pelakon nurfathiah ( heroin stanza cinta )memang kene dan sesuai melkonkn watak izzah…..tp apa boleh wat flempun dah siap………………..

    [Reply]

  9. anastasyea says:

    November 1st, 2011 at 8:49 am

    Harap² filem nie best mcm novel tu jugak .. =)

    [Reply]

  10. jie says:

    November 29th, 2011 at 1:41 pm

    Ombak Rindu antara novel yang dibeli dan dibaca berulang kali. tak pernah jemu. bila dengar ianya difilemkan rasa nak tengok. tapi yang buat berat sikit sebab watak izzah amir itu dijayakan oleh maya karin. kalau dari segi nak hayati watak rasanya no hal. tentu maya boleh. Dah namanya pelakon hayati watak bukan sesuatu yang susah. tapi dari segi cocoknya watak izzah dengan maya memang tak boleh jalan. sebab izzah digambarkan gadis melayu jati. Wajahnya penuh kelembutan. Tidak jemu dipandang. Sebaliknya wajah maya lebih kepada moden. Satu lagi imej bertudung maya menjengekelkan sebab kita tau life diluar filem dia macamana kan. kalau maya melakonkan watak mila situnangan pilihan ibu haris tak jadi masalah. agak kena. rasanya ada lagi pelakon lain yang lebih sesuai untuk watak izzah. watak haris pula mayb boleh la sebab aron ni saya tak lah minat sangat. Saya lebih teruja jika addy putra yang kita tau boleh menghidupkan apa juga watak dengan berkesan. Manakala aron untuk watak hero jambu boleh lah sebab watak haris digambarkan sebagai panas baran, bengis. Rasanya aron kureng sesuai. One more thing babak panas apa relevannya. Didalam novel rasanya tak ada. Takkan semata2 nak tarik orang datang panggung kut. buat lah filem lebih bermoral sikit. Ianya kurang sopan sebab nanti penonton yang datang sudah tentu ramai yang berkeluarga membawa anak2 mereka sekali. Kena lah bertanggungjawab. Lagipun aksi panas ni tak melariskan pun. Malah memalukan sebab kedua2nya beragama islam.

    [Reply]

  11. review filem ombak rindu says:

    December 3rd, 2011 at 6:30 am

    fuhh.. meleleh gak tengok cerita nie.. nak nangis2 jer.. huhu.. rasa nak layan lagi.. hehe..

    best lah singgah sini.. nanti singgah blog i balik tau.. hehe..

    [Reply]

  12. lili says:

    December 4th, 2011 at 5:27 pm

    apa perlu adengan intim merendahkan mertabat filem melayu.bodoh.sure filem kau tak laku orang kutuk lagi ada.bodoh tak sepatutnya adengan intim ditayangkan.inikan negara islam tak takut kena bala ke.

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D