(Gambar) Aksi Iwan AF8 Semasa Melakukan Aktiviti Kegemaran’nya, Skateboard

Friday, June 4, 2010 0:04
Posted in category Gambar, General

IWAN AF8, GAMBAR IWAN AF8, GAMBAR TERBARU IWAN AF8, GAMBAR TERKINI IWAN AF8

Kepada peminat Iwan AF8 tu, nah kami sajikan kepada korang dengan beberapa gambar Iwan ketika dia melakukan aktiviti kegemaran’nya, apa lagi kalau bukan skateboard. Layan..

IWAN AF8, GAMBAR IWAN AF8, GAMBAR TERBARU IWAN AF8, GAMBAR TERKINI IWAN AF8

IWAN AF8, GAMBAR IWAN AF8, GAMBAR TERBARU IWAN AF8, GAMBAR TERKINI IWAN AF8

IWAN AF8, GAMBAR IWAN AF8, GAMBAR TERBARU IWAN AF8, GAMBAR TERKINI IWAN AF8

IWAN AF8, GAMBAR IWAN AF8, GAMBAR TERBARU IWAN AF8, GAMBAR TERKINI IWAN AF8

IWAN AF8, GAMBAR IWAN AF8, GAMBAR TERBARU IWAN AF8, GAMBAR TERKINI IWAN AF8

IWAN AF8, GAMBAR IWAN AF8, GAMBAR TERBARU IWAN AF8, GAMBAR TERKINI IWAN AF8

IWAN AF8, GAMBAR IWAN AF8, GAMBAR TERBARU IWAN AF8, GAMBAR TERKINI IWAN AF8

IWAN AF8, GAMBAR IWAN AF8, GAMBAR TERBARU IWAN AF8, GAMBAR TERKINI IWAN AF8

IWAN AF8, GAMBAR IWAN AF8, GAMBAR TERBARU IWAN AF8, GAMBAR TERKINI IWAN AF8

IWAN AF8, GAMBAR IWAN AF8, GAMBAR TERBARU IWAN AF8, GAMBAR TERKINI IWAN AF8

Boleh tahan juga Iwan main skateboard yer. Kalau masuk tournament x-games, confirm menang tu. Keh3..

Kalau korang rasa nak layan lagu terbaru Iwan tajuk V.I.P tu, korang KLIK DI SINI

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

15 Responses to “(Gambar) Aksi Iwan AF8 Semasa Melakukan Aktiviti Kegemaran’nya, Skateboard”

  1. pelayar sesat says:

    June 5th, 2010 at 1:29 pm

    knp post ni takde komen? takpe.. biar aku tolong komen.. iwan cun main skateboard? boleh la..

    [Reply]

    nurul nazifah Reply:

    saya adalah peminat setia iwan af8 sebab kacak sgt kepada iwan selamat menyambut ramadhan al-mubarak

    [Reply]

    azeem Reply:

    iwan tu belagak nak main skate…………. meh lwn aku di miri sarawak…. hahahahahahahahahah

    [Reply]

  2. rahsia hebat says:

    June 7th, 2010 at 10:21 pm

    biasalah tue..adik aku darjah satu pun reti main jugak…hahaha..

    [Reply]

    syafiqah Reply:

    kau jgn gedik sgt lah&slmt thn baru..

    [Reply]

  3. intan@love iwan af8. says:

    June 9th, 2010 at 11:51 am

    amboi mane dapat gambar iwan main skate board ni .best gak dier main skate board,die main kat mane ni?

    [Reply]

  4. iena_miena says:

    June 11th, 2010 at 2:09 am

    comel…:)….peace..malaysia..

    [Reply]

  5. love_iwan says:

    September 5th, 2010 at 4:45 pm

    tak de ke pic seksi2 iwan….heheheheh
    tak pun letak la bnyak ckit pic iwan main skateboard?
    pic ni ckit sgt,kitorg tak puas tgok……..
    klu bleh wat 1 website iwan main skateboard,klu ade video lg bagus…..

    [Reply]

  6. xyra PD says:

    November 5th, 2010 at 9:59 am

    KORANG NAK TAU X SEMALAM 5/11/2010 AQ NGAN KWN2 AQ NMPK IWAN, ADIRA AND EMA KAT MENARA KULA LUMPUR. BEZ GYLER..

    [Reply]

  7. myra flower says:

    November 14th, 2010 at 7:53 am

    cOmel gak iwan ue…………

    [Reply]

    syafiqah Reply:

    betol2 ak pon peminat setia IWANaf8

    [Reply]

  8. syafiqah says:

    December 30th, 2010 at 10:33 pm

    HaI IwAn ApE KAbAr <3

    [Reply]

    syafiqah Reply:

    I LUV IWAN CUTE SGT CAIR ATIKU

    [Reply]

  9. harry says:

    March 20th, 2011 at 11:13 pm

    iwan mmg power main skate…aku baru tgk die main skate tdi dekat shah alam
    20/3/2011

    [Reply]

  10. najwa says:

    August 23rd, 2011 at 11:21 am

    iwan ni hsem lah 

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D