(Gambar) Adakah ini kekasih Haziq AF4?

Friday, March 26, 2010 0:07
Posted in category Gambar, Gosip

Gambar kekasih Haziq AF4

Dikatakan wanita berbaju putih seperti yang korang lihat kat gambar atas ni adalah kekasih kepada Haziq AF4. Ala, yang femes dengan gelaran ‘mamat parkinson’ tu. Huhu.. Tapi sejauh mana kesahihan’nya, we all tidak pula pasti.

Menurut si penyampai cerita, nama wanita yang konon’nya kekasih Haziq ni ialah Siti Fathiyah dan usianya tiga tahun lebih tua daripada Haziq. Kalau nak tahu umur tepat beliau, korang kira la sendiri yer. Boleh kan? Hee..

Whatever, Siti Fathiyah nampak begitu sweet pada pandangan mata kami dan melihat pada gambar kat atas tu, memang sepadan diorang berdua tu. Huhu.. Lagi gambar Haziq dan Siti Fathiyah bersama rakan-rakan kat bawah ni. Enjoy!

Gambar kekasih Haziq AF4

Oh ya, kalau korang ingin mengenali lebih dekat siapakah gerangan’nya Siti Fathiyah ni, korang boleh usya blog beliau DI SINI.

+ Penyampai cerita: astalavista44

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

19 Responses to “(Gambar) Adakah ini kekasih Haziq AF4?”

  1. Tweets that mention Gambar Siti Fathiyah, kekasih Haziq AF4 | Zon Artis | Gosip Artis, Cerita Terkini Artis & Berita Hiburan -- Topsy.com says:

    March 26th, 2010 at 8:32 am

    [...] This post was mentioned on Twitter by Zon Artis, azizwan. azizwan said: Cuba teka, adakah wanita kat gambar ni http://bit.ly/awx3wU merupakan kekasih Haziq AF4? Hee #fb [...]

  2. IMCurtain.com says:

    March 26th, 2010 at 8:40 am

    (Gambar) Adakah ini kekasih Haziq AF4?…

    Dikatakan wanita berbaju putih seperti yang korang lihat kat gambar atas ni adalah kekasih kepada Haziq AF4. Ala, yang femes dengan gelaran ‘mamat parkinson’ tu. Huhu.. (artikel penuh kat blog)…

  3. pligg.com says:

    March 26th, 2010 at 8:42 am

    (Gambar) Adakah ini kekasih Haziq AF4?…

    Dikatakan wanita berbaju putih seperti yang korang lihat kat gambar atas ni adalah kekasih kepada Haziq AF4. Ala, yang femes dengan gelaran ‘mamat parkinson’ tu. Huhu.. (artikel penuh kat blog)…

  4. MrRollies says:

    March 26th, 2010 at 4:20 pm

    nice..
    =)

    [Reply]

    http://tahiyyatalqulub.blogspot.com/2010/12/keringnya-tasik-galilee-turunnya-nabi.html Reply:

    bolehlaa…

    [Reply]

  5. x says:

    March 27th, 2010 at 8:41 pm

    memng pun dieorg couple..minah ni poyo je…kenal 1 kolej dlu..kawan ngan laki org..tikam kawan dr belakang..wat *** dengan peg HEA..erm..smua tau prgai minah ni..apela nsib haziq dpt pmpuan ni..

    [Reply]

    topoh Reply:

    tgk gmbr pun tau..mmg btol pun gf die..prnh tgk blog die..kompius sikit je dgn tudung die, kdg2 ade, kdg2 tak.tu je..whatever la..

    [Reply]

    ku sepi Reply:

    erm…tu la..manusia berubah..kat blog die byk pict ngan haziq..konon2 die pggil haziq tu ‘deng’..agaknye la kan..kalu la ade sape2 tampil pecahkan tembelang si fath ni..mati la die..huhu

    [Reply]

  6. fiza says:

    March 28th, 2010 at 1:57 am

    jgn sgka org bertudung ala2 siti nurhaliza tu baik,xnk komen lebih2 pasal fath ni, u all cari la sndiri..

    [Reply]

  7. GadisAyu says:

    March 28th, 2010 at 6:40 pm

    cute juga dia ni

    [Reply]

  8. aku says:

    March 28th, 2010 at 10:51 pm

    ohh..minah ni…bolee laa…prgai pun..bolee la..

    [Reply]

  9. ku pilih dudamu says:

    March 29th, 2010 at 10:27 am

    haah.. mmg betul dorg couple..
    dulu minah ni bertudung litup..
    tapi lama2 hilang plak tudungnya.. huhu.. umur 25thn tak silap

    [Reply]

    ku sepi Reply:

    huhu..yela..bertudung litup la beb..lame2 tudung ilang ntah kemana

    [Reply]

  10. topoh says:

    March 31st, 2010 at 5:35 pm

    http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=28814201&albumID=1287537&imageID=29487637

    cube tgk gmbr ni.gua rase yg ni mayb bole jd ex-awek die la.yg ni gua jumpe kat myspace haziq.wlaupun die letak kt folder frens, tp gua still rase smthng sbb caption die.xtao la weh.gossip je la ye.huhu.kalo btul, gua prefer yg ni, sbb nmpk humble and baik.chow!

    [Reply]

  11. ku sepi says:

    April 3rd, 2010 at 2:14 am

    yeke..mcm dgn peminat je tue..

    [Reply]

  12. comeyy says:

    April 24th, 2010 at 3:40 pm

    poyo pempuan gedikkk…

    [Reply]

  13. Komeng says:

    May 24th, 2010 at 10:04 am

    Cak Cak Cak Ade aku Kesah!

    [Reply]

  14. comeyy says:

    August 6th, 2010 at 6:27 am

    dh clash pun…

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D