(Gambar) Abby Abadi Cantik Bertudung Hadiri Ceramah Ustaz Azhar Idrus

Tuesday, December 20, 2011 13:03
Posted in category Gambar

GAMBAR ABBY ABADI BERTUDUNG HADIRI CERAMAH USTAZ AZHAR IDRUS

Sejuk je mata nengok gambar Abby Abadi bertudung semasa dia menghadiri ceramah Ustaz Azhar Idrus ni. Nampak sangat cantik dan so sweet gitu. Sama-sama kita doakan semoga Abby Abadi terbuka hati untuk bertudung sepenuhnya. Lagi gambar Abby Abadi bertudung kat bawah ni.

GAMBAR ABBY ABADI BERTUDUNG HADIRI CERAMAH USTAZ AZHAR IDRUS

GAMBAR ABBY ABADI BERTUDUNG HADIRI CERAMAH USTAZ AZHAR IDRUS

GAMBAR ABBY ABADI BERTUDUNG HADIRI CERAMAH USTAZ AZHAR IDRUS

Psstt: Kalaulah kami ni banyak duit, confirm dah beli kereta Volkswagen ni~

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “(Gambar) Abby Abadi Cantik Bertudung Hadiri Ceramah Ustaz Azhar Idrus”

  1. Azman says:

    December 20th, 2011 at 1:28 pm

    Baguslah Abby..kurangkan kontrovesi tingkatkan keimanan dihati tu yang sebenarnya…

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D