Dato’ Siti Nurhaliza Batalkan Konsert Kerana Mengandung?

Friday, September 17, 2010 11:51
Posted in category Gosip

GAMBAR DATO' SITI NURHALIZA MENGANDUNG

Pertama sekali kami ingin mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada PDRM kerana telah berjaya menyelesaikan kes pembunuhan Datuk Sosilawati Lawiya. Untuk berita lanjut, anda boleh baca DI SINI.

Ok, berbalik kepada topik. Semalam mStar Online melaporkan yang Dato’ Siti Nurhaliza telah menamatkan konsert Hari Malaysia yang akan berlangsung di Pulau Pinang pada 25. September nanti.

Penarikan diri yang dibuat oleh Dato’ Siti Nurhaliza ni adalah atas nasihat daripada pakar Perbidanan dan Sakit Puan, Pusat Perubatan Prince Court, Kuala Lumpur yang menyatakan Dato’ Siti Nurhaliza tidak dibenarkan untuk berjalan jauh atau terlibat dengan sebarang aktiviti fizikal sepanjang proses rawatan berlangsung.

Ekoran daripada tersebarnya berita ini, ada desas-desus mengatakan yang Dato’ Siti Nurhaliza sekarang ni sedang mengandung. Sebab tu dia tidak dibenarkan melakukan sebarang aktiviti fizikal yang berat.

Kalau betullah yang Dato’ Siti Nurhaliza mengandung, tahniah kami ucapkan dan pastinya berita ini sangat mengembirakan semua peminat beliau yang menanti-nantikan berita gembira ini. Tapi kita kena tunggu penjelasan dari Dato’ Siti Nurhaliza sendiri sebab boleh jadi dia sedang menjalani rawatan kesuburan dan bukannya mengandung.

Tapi yang bestnya, selain telah memulangkan semula bayaran pendahuluan sebanyak RM60,000 kepada pihak penganjur, Dato’ Siti Nurhaliza juga turut bertanggungjawab terhadap sebarang kos kerugian yang mungkin terpaksa ditanggung oleh pihak penganjur ekoran penarikan’nya daripada menjayakan konsert itu.

Psstt: Ngeri pulak nengok gambar ni.. Korang ada berani?

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Responses to “Dato’ Siti Nurhaliza Batalkan Konsert Kerana Mengandung?”

  1. Azizwan says:

    September 17th, 2010 at 1:04 pm

    baguslah kalau betul mengandung.. tahniah!

    [Reply]

  2. Yiedpozi says:

    September 17th, 2010 at 6:35 pm

    Siti dah mengandung erk, tahniah ye…..

    [Reply]

  3. lan_ax says:

    September 18th, 2010 at 12:19 am

    alhamdulillah.. tahniah2.. semoga kekal berbahagia sehingga ke anak cucu..

    [Reply]

  4. farah says:

    September 22nd, 2010 at 2:30 pm

    korag ni sumer kner tpu huhuhu………………aku 1 kmpug ngn ct ler……….

    [Reply]

  5. villa says:

    September 24th, 2010 at 7:39 pm

    aku rse ct wat tabung uji ape tah iff eh yg tuk couple yg xdpt anak tuh..

    [Reply]

  6. Biarlah Rahsia says:

    September 27th, 2010 at 9:06 pm

    IVF ker?

    [Reply]

  7. su says:

    October 11th, 2010 at 5:30 am

    erm,aku nurse n aku tau gak psal2 ivf ni.x silap aku lah dr comment ct yg aku bace b4 dlm newspaper dier kene rehat dlm temph 2-3 weeks…so klu wat ivf tu mmg btol lah time dier kene rehat lebey2 kurang cm tu.x ley wat keje berat seme.wallhualam..kite tunggu jer good news dr datok ct insyaallah

    [Reply]

    tie Reply:

    aq rs ct 2 x ngndg r

    [Reply]

  8. yna says:

    January 26th, 2011 at 10:58 am

    ee betul ker ni datuk ct mngndung,kalau betul syukur alhamdulilah taniahlah…..>>>

    [Reply]

  9. owens says:

    February 20th, 2011 at 6:15 pm

    alhamdulillah…dato siti bertindak dengan penuh profesional. duit deposit dipulang dan sanggup tanggung kos gantirugi..susah nk dapat artis ini…moga impian menjadi kenyataan..dan menjadi ibu mithali..

    [Reply]

  10. diet ibu hamil says:

    June 9th, 2011 at 3:05 pm

    semoga dato siti cepat menimang cahaya mata

    [Reply]

  11. burhan says:

    December 13th, 2011 at 12:58 am

    akhirya kak siti mgandung juga semuga mandapat cahaya mata yng soleh/solehah……

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D