Akibat Dibaling Gelas, Johan Mungkin Akan Bergelar Jutawan

Sunday, June 13, 2010 2:53
Posted in category Gambar, General

GAMBAR TERKINI JOHAN RAJA LAWAK

Tidak lama lagi Johan Raja Lawak mungkin akan bergelar jutawan apabila dia melalui peguamnya telah menuntut RM1 juta daripada pengarah Mohd. Javed Mohd. Nizar sebagai ganti rugi berikutan kes dibaling gelas yang menyebabkan Johan mengalami kecedaraan pada bahagian dahinya.

Menurut peguam Johan iaitu Zahrin Ishak dari Zahrin Emrad & Sujaihah, notis tuntutan agar Javed berbuat demikian telah diserahkan pada 10 Jun lalu dan tempoh 7 hari diberikan kepada Javed.

GAMBAR TERKINI JOHAN RAJA LAWAK

Selain menuntut ganti rugi RM1 juta, Javed juga dituntut oleh pihak Johan supaya meminta maaf secara terbuka. Selain itu, Javed juga perlu menarik balik surat dan emel yang diedarkan’nya kepada persatuan-persatuan dan media bagi menjelaskan keadaan tersebut serta-merta.

Dalam pada itu, Johan turut menuntut ganti rugi khusus sampingan dan mungkin bertambah jika dia membuat pembedahan plastik. Wah! Nak buat pembedahan plastik juga ke Johan? Huhu..

Dengan ini, kalau takde apa-apa bantahan atau permohonan minta dikurangkan dari pihak Javed, bermakna Johan akan jadi jutawan segera la jawabnya. Untuk berita penuh, korang boleh baca KAT SINI (mStar Online).

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Akibat Dibaling Gelas, Johan Mungkin Akan Bergelar Jutawan”

  1. MrRollies says:

    June 13th, 2010 at 10:54 am

    teruk gak luka dia..

    [Reply]

  2. farid says:

    June 15th, 2010 at 12:01 am

    kesian Johan… teruk gak…

    [Reply]

  3. neonie says:

    June 17th, 2010 at 3:23 pm

    kesilapan org lain kan jd keuntungan bt org lain plak…so next time pk guna hotak bkn guna tangan..he2..

    [Reply]

  4. DevilMayCry says:

    June 18th, 2010 at 8:53 pm

    heheehe jutawan trus jd klu johan nak buat pembedahan plastik muke die akan brubah cam michael jackson dr hitam p putih hahaahaha

    [Reply]

  5. tinacun12 says:

    September 6th, 2010 at 5:42 pm

    ape la bongok sangat si johan ni
    dah la kene baling ngan cawan
    pastu luka lg… teruk tuuu
    x kn tuntut RM1j jerk..
    klu aku, mesti paling sikit pon RM5j….
    hehehe. bru padan ngan muka siJAVED tu
    belagak sangat.

    [Reply]

  6. rawa36 says:

    October 8th, 2010 at 11:22 pm

    anak babi lu javed..lahantat tol la lu..

    [Reply]

  7. Kes Dibaling Gelas, Johan (Raja Lawak) Menang Saman | Zon Artis says:

    January 7th, 2014 at 8:19 pm

    [...] Kes Dibaling Gelas, Johan Menang Saman [...]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D